Reigerstraat 67

Reigerstraat 67

€ 495 000
Ingetrokken
Reigerstraat 67
1171 TP BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
100 m²
Perceeloppervlakte: 
373 m²
Bouwjaar: 
1938

Nabij het centrum gelegen, in een rustige en kindvriendelijke straat, ligt deze karakteristieke gedateerde twee-onder-een kapwoning met zeer diepe achtertuin en berging. De woning is voorzien van drie slaapkamers, een eigen oprit en veel verbouwingsmogelijkheden. Oude details zoals glas-in-loodramen zijn bewaard gebleven. De locatie van deze woning is uitstekend door haar centrale ligging, zo ligt het winkelcentrum aan de Sloterweg en de Pa Verkuijllaan op nog geen vijf minuten loopafstand. Naast de oprit is er in de straat ook voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Entree, toilet met fontein, meterkast en toegang tot de keuken alsmede de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een voor- en achterkamer middels een inbouwkast en een trapkast. De lichte en brede voorkamer is voorzien van een ruime erker, een zijraam en een moederhaard. De achterkamer heeft openslaande deuren en geeft toegang tot de nette keuken. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, een inbouwoven (Bosch), vaatwasser (Miele), Koel-vriescombinatie (Liebherr) en een keramische kookplaat (Zanussi). De keuken geeft zowel toegang tot de tuin als de gang.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de master-bedroom met een inbouwkast en een wastafel. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, beiden voorzien van een schuifpui naar het balkon, één voorzien van een inbouwkast en de andere kamer heeft een wasmachineaansluiting en boiler. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is een grote zolderkamer voorzien van een dakraam. Hier bestaat de mogelijkheid om twee goede slaapkamers van te realiseren.

Tuin
Er is een ruime voor, zij- en achtertuin. Via de zijtuin komt u middels een poortdeur in de achtertuin, welke maar liefst 21 meter diep is. De tuin ligt op het noordwesten.

Berging
In de achtertuin bevindt zich een ruime berging.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas, met uitzondering van twee glas-in-loodramen in de gang, deze zijn voorzien van een voorzetraam en de openslaande deuren in de woonkamer naar de tuin. De woning wordt verwarmd middels een moederhaard en een boiler voorziet u van warm water.

Omgeving
Diverse faciliteiten en accommodaties zijn zowel op loop-als op fietsafstand bereikbaar zoals; het park, het zwembad, basisscholen en een sportschool. De uitvalswegen A4, A9, A10 en A5 zijn de hoofdwegen rondom Badhoevedorp waardoor Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp goed en snel te bereiken zijn.

De Reiger...
Reigers (Ardeidae) zijn een familie van vogels uit de orde van roeipotigen. De familie telt 67 soorten[1]. De meest voorkomende reigersoort in Nederland en België is de blauwe reiger. Ook de grote zilverreiger, kleine zilverreiger, purperreiger, roerdomp, woudaap en kwak komen in Nederland en België voor; de groene reiger wordt soms als dwaalgast waargenomen.

Clausules
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.