Dijkgraafplein 401

Dijkgraafplein 401

€ 275 000
Onder bod
Dijkgraafplein 401
1069 EV AMSTERDAM
Nederland
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
100 m²
Bouwjaar: 
1972

Een keurig onderhouden maisonette appartement met maar liefst drie slaapkamers op de vierde verdieping met een geweldig panoramisch uitzicht!

Indeling:
Centrale en besloten entree met brievenbussen, trappenhuis en 2 liften.
Via een overdekte galerij en een korte trap is er toegang tot de woning.
Op deze woonlaag is de entree met een aparte toiletruimte, woonkamer met balkon en een open keuken.
De woonkamer heeft een prachtig uitzicht en het balkon is gelegen op het zuidwesten.
In de keuken zit een 4-pits gasfornuis van Atag en een oven, en aan beide zijde is een werkblad gemaakt. De kastjes hebben een crème witte kleur. Er ligt een vloer van laminaat op deze verdieping. De aansluiting voor een wasmachine en droger bevinden zich in de keuken.

Via een vaste trap ga je een etage naar beneden waar de drie slaapkamers, een ruime bergruimte en een badkamer gesitueerd zijn.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast, de twee andere slaapkamers liggen aan de achterzijde. In de kamers ligt een lichte kleur laminaat.
De badkamer heeft een bad met daarin een regendouche/handdouche, zwevend toilet en wastafel en is betegeld in de kleur vanille wit.

Omgeving
Het appartement is gelegen in Osdorp. De wijk heeft een centrale ligging ten opzichte van Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Op steenworp afstand vindt u diverse winkels op onder andere het Osdorpplein, Tussenmeer, de Osdorper Ban en natuurlijk het Dijkgraafplein zelf. Tevens vindt u op loopafstand diverse openbaar vervoermogelijkheden; onder andere tramlijn 17 brengt u binnen korte tijd in het centrum van Amsterdam. Rondom het complex is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Balkon
Het balkon is gelegen op het zonnige zuidwesten en geeft een prachtig vrij uitzicht over Amsterdam en Schiphol.

Berging
In het complex bevindt zich in de onderbouw een inpandige berging.

Vereniging van Eigenaars
Woningen Parkeervlakken en Garages Dijkgraafplein E.O. Te Amsterdam
De servicekosten bedragen €269.- per maand (inclusief reservering voor stookkosten).

Clausules
Eigenaar is geen bewoner

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelingen overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.