Escudolaan 24

Escudolaan 24

€ 699 000
Beschikbaar
Escudolaan 24
1060 ST AMSTERDAM
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
6
Vloeroppervlakte: 
162 m²
Perceeloppervlakte: 
124 m²
Bouwjaar: 
1998

Ruime tussenwoning met zonnige terrastuin en dakterras (op het zuidwesten) met prachtig uitzicht over de ecologische zone en de Ringvaart. Parkeren op eigen terrein en een inpandige berging.

De woning is gelegen in de vriendelijke woonwijk "De Aker". In de nabije omgeving vind je diverse scholen, naschoolse kinderopvang en diverse winkels (o.a. winkelcentrum Dukaat: bakker, slager, supermarkt, etc.). Tevens tref je diverse uitvalswegen in de omgeving, zoals de A4, de A9 en de A10, alsmede openbaar vervoer welke je o.a. in hartje centrum van Amsterdam brengt.

Indeling:

Begane grond
entree/hal, toilet met fontein en meterkast. Werkkamer/slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van vloerbedekking.
De lichte woonkeuken heeft een hoog plafond. Vanuit deze woonkeuken heb je toegang tot de terrastuin en steiger met een schitterend uitzicht over de ecologische zone. De keuken heeft een zeer landelijke uitstraling in de kleur blauw met een houten werkblad. De vloer is voorzien van tegels in diverse bonte kleuren en heeft vloerverwarming.
Er is een separate inpandige ruime berging met wasmachineaansluiting. De berging is zowel van binnen als buitenaf bereikbaar.

Eerste verdieping
Via de hal kom je in de ruime en lichte woonkamer over de gehele verdieping voorzien van een sfeervolle open haard en een houten vloer. Deze verdieping heeft een kleine keuken met wasbak en een aansluiting voor een koelkast. Vanaf deze verdieping wederom een schitterend uitzicht over het groen.

Tweede verdieping
Masterbedroom met toegang tot balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, dubbele inloopdouche en dubbele wasbak met meubel en vloerverwarming. De stijl van de badkamer doet Romeins aan.
Vanaf de overloop is er toegang tot een zeer ruim dakterras (zuidwest), voorzien van houten planken, waar je tot laat in de avond kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht.

Derde verdieping
Overloop, twee ruime slaapkamers (momenteel met elkaar verbonden via een opening in de muur). Bergkamer met o.a. opstelplaats voor cv-ketel.

Tuin
De terrastuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een steiger. Het is volop genieten hier van de natuur en het vrije uitzicht.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 2057.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.