Kortrijk 16

Kortrijk 16

Verkocht onder voorbehoud
Kortrijk 16
1066 TC AMSTERDAM
Nederland
Type: 
vrijstaande woning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
142 m²
Perceeloppervlakte: 
230 m²
Bouwjaar: 
1995

Heeft u altijd al landelijk willen wonen in Amsterdam? Deze prachtig gelegen halfvrijstaande villa gebouwd op een eiland met vrij uitzicht over natuurgebied De Vrije Geer maakt dit mogelijk!
De woning is speels gebouwd en heeft een ruime woonkamer, half open keuken, drie slaapkamers en een heerlijke tuin aan het water.

Indeling
Entree in de ruime hal welke toegang geeft aan de berging die is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en de droger, meterkast (glasvezel aanwezig) en de CV installatie. In de hal bevindt zich ook het eerste toilet in de woning met fonteintje.
De woonkamer kenmerkt zich door een speelse indeling met een woon- en eetgedeelte. Zowel aan de achterzijde als aan de zijkant in de woonkamer kun je door een deur in de tuin komen.
In de half open keuken is er via het raam mooi zicht op de achtertuin. De keuken in hoogglans roestkleur met een houtlook aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur; inductiekookplaat, oven, vaatwasser, magnetron en een koel/vries combinatie. De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een houten vloer.
Via een vaste trap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer.
De zeer brede overloop is gebruikt om een kantoorruimte te maken waar gewerkt kan worden.
Er zijn drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping allen voorzien van vloerbedekking.
De badkamer heeft een ligbad met handdouche, douchecabine, toilet en een wasbak. De tegels zijn in een crème kleur.

Tuin
De zonnige tuin aangelegd met vlonders, tegels en beplanting ligt aan het water.
De woning heeft een parkeerplaats op eigen erf.

De locatie
Het mooie en geschiedenis rijke dorp Sloten is gelegen in het zuidwesten van de stad als onderdeel van het stadsdeel Nieuw-West. Rondom het dorp zijn verscheidende natuurparken zoals het natuur- en recreatiepark "De Oeverlanden" en natuurpark "de Vrije Geer" dat onderdeel uitmaakt van de Groene As (ecologische verbinding tussen Amstelland en Spaarnwoude) waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Met een speciaal fiets- en voetgangers pontje kunt u het water van de Nieuwe Meer oversteken naar het Amsterdamse bos.
De scholen en het winkelcentrum (Belgiëplein) zijn op fietsafstand. De woning heeft een centrale ligging t.o.v. Schiphol en Amsterdam Zuid , met de uitvalswegen A4, A9 en A10 in de nabijheid. Maar ook het openbaar vervoer is op loopafstand en heeft goede verbindingen naar Amsterdam en Schiphol.

Erfpacht
De woning is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 30 november 2043.

Coöperatie voor onderhoud van het gemeenschappelijk terrein en de brug: servicekosten van ongeveer 200 euro per jaar.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg (juni/juli)

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.