Langswater 560

Langswater 560

€ 275 000
Beschikbaar
Langswater 560
1069 EE AMSTERDAM
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
73 m²
Bouwjaar: 
1966

Goed onderhouden en ruim 3-kamer appartement op de derde verdieping. De woning bevindt zich op loopafstand van winkelstraat "Tussen Meer" met leuke winkels voor de dagelijkse boodschappen en het moderne winkelcentrum aan het Osdorpplein met meerdere supermarkten en waar alle grote winkel ketens aanwezig zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om bij het appartement een garage te kopen. De garage is voorzien van elektriciteit.

Indeling:
Via een moderne entree met intercom en brievenbussen komt u, in de afsluitbare hal met de liften, het trappenhuis en de toegang tot de inpandige bergingen.

Entree via een hal met de meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en een ingebouwde garderobekast.

De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een parket vloer.
De grote slaapkamer ligt naast de woonkamer en heeft op de vloer een lichte vloerbedekking en geeft toegang tot het zonnige balkon op het zuidoosten en heeft badkamer ensuite. Deze badkamer heeft een sfeervol bad op pootjes, ruime inloopdouche met regendouche en handdouche, wastafel en designradiator. Op de vloer ligt een tegel in de kleuren zwart/wit.

De leefkeuken ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft crème witte kastjes/lades en aanrechtblad in een houtlook en is voorzien van diverse inbouwapparatuur; combi/oven, 5-pits gasfornuis, afzuiger en een vaatwasser. In de keuken ligt een vloer van marmer tegels. In de keuken is een inbouwkast met een aansluiting voor de wasmachine/droger gemaakt en een aansluiting voor een televisie.

De tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning is eveneens voorzien van een lichte vloerbedekking en heeft een inbouwkast.

Het balkon over de volledige breedte van de voorzijde van het appartement is voorzien van houten vlonders ligt op het zonnige zuidoosten.
In de onderbouw heeft u de beschikking over een eigen berging.

Garage
Wij bieden u de mogelijkheid om bij het appartement een garage te kopen voor een prijs van € 32.500,-. De garage is voorzien van elektriciteit.

Omgeving:
Het appartementencomplex is gelegen op korte loopafstand van de winkels aan het Dijkgraafplein, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen en de aansluiting op openbaar tramvervoer, tramlijn 17 naar het centrum, alsmede diverse busverbindingen. Er zijn goede aansluitingen op diverse uitvalswegen, de A4, A9 en de Ringweg A10.
Goede openbaar vervoer verbindingen naar en van Schiphol.
Gratis parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats voor het complex.

Coöperatieve vereniging:
Het gebouw is een coöperatieve flat exploitatievereniging met lidmaatschapsrechten
De hypothecaire financiering kan worden gesloten met de Rabobank of de SNS bank.
Het appartement maakt deel uit van een gezonde coöperatieve vereniging, met een actief bestuur. De maandelijkse kosten bedragen: €233,- servicekosten, €44,- voorschot verwarming en €13,- euro lening bank.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond.
Herzieningsdatum canon 2040. Het huidige tijdvak loopt van 01-01-1993 t/m 31-03-2040. De Algemene Bepalingen voor voortdurend erfpacht 1995.

Extra Informatie:
Warm water door middel van een keukengeiser.
Centrale verwarming door middel van blokverwarming met warmte afgifte meters op de radiatoren.

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.