Leuvenstraat 24

Leuvenstraat 24

Verkocht onder voorbehoud
Leuvenstraat 24
1066 HC AMSTERDAM
Nederland
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
91 m²
Perceeloppervlakte: 
91 m²
Bouwjaar: 
1993

Goed onderhouden en modern vierkamer appartement gelegen op de eerste verdieping van een goed verzorgd appartementencomplex. Gelegen in Nieuw Sloten nabij winkelcentrum “Belgiëplein”, met alle dagelijkse winkels en openbaar vervoer binnen handbereik.

Indeling
Afgesloten centrale toegang op de begane grond. De keurig onderhouden gezamenlijke binnentuin (alleen door bewoners te bereiken) is via een apart hek toegankelijk. Deze afgesloten binnentuin is ideaal voor spelende kleine kinderen.

Eerste verdieping
Entree, hal met intercom en toegang tot alle kamers.
De woonkamer is heerlijk licht en biedt aan de achterzijde vrij zicht op de binnentuin en de daaromheen liggende woonhuizen. Vanuit de eetkamer is het ruime balkon bereikbaar. Hier kun je tot ongeveer 14:00 uur in de middag van de zon genieten.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken met witte kasten/lades en een licht aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur; 5-pits gasfornuis, combi-magnetron, koelkast en een vaatwasser.
Het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning gelegen.
Door de hele woning ligt een zwarte grindvloer.

De woning heeft drie slaapkamers. De masterbedroom gelegen aan de achterzijde is voorzien van airco en een automatisch rolluik. De tweede slaapkamer is tevens voorzien van een automatisch rolluik. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een zonwerende screen. Alle kamers hebben schuifdeuren wat enorm ruimtebesparend is. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad met regendouche, dubbele wasbak met spiegelkast en lichtspots in het plafond. Op de vloer liggen antraciet grijze tegels en de wand is betegeld met een grote witte tegel.
De woning heeft een aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en er is nog een aparte wasruimte waar de aansluiting voor de wasmachine zit en tevens de CV-ketel is gesitueerd (2018). De meterkast zit bij de ingang van de woning naast de voordeur.

Omgeving
Uw dagelijkse boodschappen doet u in het nabijgelegen winkelcentrum Belgiëplein. In de straat kunt u ook de tram (lijn 2) nemen, die u binnen 15 minuten naar het bruisende Centrum van Amsterdam brengt. Ook kunt u in de straat op de Schipholbus stappen, die u snel naar de luchthaven vervoert. In de buurt is er voldoende gratis parkeergelegenheid en mogelijkheid tot opladen van een elektrische auto. De snelweg, Ring A10, A4 en A9, is binnen 3 autominuten te bereiken. Een aanrader voor de recreatieliefhebbers zijn de Sloterplas, de Oeverlanden of de Nieuwe Meer, allen binnen een korte tijd te bereiken. U kunt overigens ook lekker met de fiets naar het Hoofddorpplein. En als u daar al bent dan fietst u een paar minuten later zo het Vondelpark in.

Berging
Op de begane grond heeft iedere woning een eigen berging welke is voorzien van elektra.

Erfpacht
Deze woning is uitgegeven onder erfpacht van de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 2042.

VVE
Vereniging van eigenaars Gebouw Nieuw Sloten A, service kosten per maand bedragen €115,-.

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
April 2023

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.