Mikonospad 32

Mikonospad 32

€ 425 000
Onder bod
Mikonospad 32
1060 MX AMSTERDAM
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
120 m²
Perceeloppervlakte: 
94 m²
Bouwjaar: 
2001

Deze zeer goed onderhouden eengezinswoning met vier slaapkamers, zonnige achtertuin en een privé parkeerplaats (achter de woning) staat gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'De Aker '.

Indeling
Entree, hal, garderobe, meterkast (glasvezel aanwezig), toilet met fonteintje.
Zeer lichte woonkamer met open keuken voorzien van een groot raam tot aan de grond.
De kastjes in de keuken hebben een crème witte kleur. Er is een 5-pits gasfornuis (Atag), inbouw vaatwasser (Bosch) en een oven (Bosch).
De woonkamer ligt aan de tuinzijde en er zijn twee deuren die toegang geven tot deze tuin.
De begane grond is voorzien van een houten vloer in een lichte kleur.

Eerste verdieping
Een grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van een vaste kledingkast en twee iets kleinere slaapkamers aan de voorzijde.
Er ligt op de gehele tweede verdieping een laminaatvloer in een lichte kleur.
Alle slaapkamers op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van witte shutters voor de ramen.
De badkamer is volledig wit betegeld en voorzien van een toilet, inloopdouche, enkele wasbak en een designradiator.
De eerste etage beschikt over een kastruimte waar eventueel een separaat toilet van kan worden gemaakt.

Tweede verdieping
Een zeer grote en lichte masterbedroom. Door de dakkapel is er veel daglicht aanwezig. Aan beide zijden zijn knieschotten aangebracht wat zorgt voor veel extra opbergruimte.
Op deze etage is ook het washok met de aansluiting voor de wasmachine en de droger en de CV ketel gesitueerd.
Verder is er nog een extra afgesloten bergruimte.

Tuin
De onderhoudsvrije tuin is gelegen op het zonnige westen en heeft een berging voor het opbergen van eventuele tuinspullen. Er is een achterom naar de woning.
De woning beschikt over een eigen parkeerplaats gelegen aan de achterkant van de woning.

Ligging
Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum De Dukaat. Op loopafstand ligt de tramhalte voor lijn 1, waarmee je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam bent.
Recreëren kunt u aan de rand van de Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen A9, A4, A5 en de ringweg A10 zijn de luchthaven Schiphol, Haarlem, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Erfpacht
De erfpacht is uitgegeven door de gemeente Amsterdam en de canon is voor 50 jaar afgekocht (tot en met 31 januari 2049).

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.