Noorderakerweg 60

Noorderakerweg 60

€ 625 000
Onder bod
Noorderakerweg 60
1069 LW AMSTERDAM
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
121 m²
Perceeloppervlakte: 
330 m²
Bouwjaar: 
1989

Wilt u landelijk en toch op korte afstand van het centrum van Amsterdam wonen?
Met deze geschakelde twee-onder-één kapwoning heb je het beste van deze twee werelden.
Aan de achterzijde grenst de woning aan het water. De woning heeft een tuin gerichte woonkamer, garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning is gelegen in de wijk ‘De Aker’ een rustige en kindvriendelijke woonomgeving met diverse voorzieningen zoals scholen en kinderdagverblijven. Winkelcentrum De Dukaat ligt op loopafstand en heeft een gevarieerd aanbod met o.a. speciaalzaken zoals een warme bakker en keurslager. Zowel de uitvalswegen als het openbaar vervoer bieden een goede aansluiting met omliggende steden. En met zowel de tram als de fiets sta je zo in het centrum van Amsterdam. Bijkomend voordeel is, is dat de straat doodlopend voor auto's is.

Indeling
De woning wordt gescheiden van de doodlopende weg middels een toe-rit waarvan vier woningen gebruik maken. De voortuin is netjes bestraat en aangelegd en heeft de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein (2 auto’s).

Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De woonkamer is een zeer ruime leefruimte grenzend aan de achtertuin met uitzicht op het water.
Een open keuken in L-vorm bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur als een gasfornuis, oven, magnetron, koel/vries combinatie van het merk Bosch. De keukenkastjes hebben een crème kleur met een granieten aanrechtblad. Het zijraam in de woning zorgt voor veel daglicht. De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal is toegang tot de overloop met aangrenzend drie slaapkamers en een badkamer.
De eerste en de tweede slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van vloerbedekking.
De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is eveneens voorzien van vloerbedekking.
De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een bad. Door de aanwezigheid van een raam is er natuurlijke ventilatie mogelijk.

Zolder
Een verdieping waar de wasruimte met de wasmachine en droger is gesitueerd en tevens de CV-installatie.
Met het plaatsen van een dakkapel is het mogelijk deze ruimte te gebruiken om een extra slaapkamer te creëren.

Tuin
De achtertuin gelegen op het westen is een toegevoegde waarde voor de woning! Vrij uitzicht op het water met een aanlegsteiger en veel privacy. De achterzijde van de woning is voorzien van een zonnescherm.

Erfpacht
De woning is gelegen op erfpachtgrond, de canon is afgekocht tot 1 juli 2038.
De Algemene Bepalingen voor voortdurend recht van erfpacht 1995 zijn van toepassing.

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.