Osdorperweg 89

Osdorperweg 89

€ 349 000
Onder bod
Osdorperweg 89
1066 EK AMSTERDAM
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
88 m²
Perceeloppervlakte: 
120 m²

Deze hoekwoning ligt op een unieke locatie bij het dorp Sloten en met natuurpark " De Vrije Geer" aan de overkant. Het huis staat aan een doodlopend straatje met een plantsoen voor de deur.
Toch liggen de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10, net als tramlijn 1 en 2 (richting het centrum) vlakbij.
Het is een kindvriendelijke wijk, met scholen, winkels en voldoende recreatie in de buurt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Indeling
Entree met meterkast.
De woonkamer heeft een laminaten vloer in een grijze tint en geeft uitzicht over het plantsoen. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken (met diverse losse apparatuur), welke kan worden afgesloten van de woonkamer met schuifdeuren.
Via de keuken is er toegang tot de achtertuin gelegen op het noordwesten.
Door een tweede hal kom je in de bijkeuken waar een aansluiting voor de wasmachine is gemaakt, de bijkeuken is tevens de tweede toegang naar de achtertuin. In de tweede hal bevindt zich het toilet en de vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer.
De masterbedroom aan de achterzijde van de woning heeft een dakraam wat zorgt voor extra veel daglicht.
De twee overige slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. Er is een extra bergruimte waar tevens de CV ketel is gesitueerd. Alle slaapkamers hebben een lichte kleur vloerbedekking.
De eenvoudige badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel. De wanden hebben een beige tegel en de vloer heeft een gele tegel.

Tuin
De zonnige tuin ligt op het noordwesten en heeft een eigen achterom. Er staat een houten tuinhuisje waarin alle tuinspullen kunnen worden opgeborgen.

Clausules
Eigenaar is geen bewoner meer

Erfpacht
De woning staat op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 30 juni 2031.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.