Vatternkade 63

Vatternkade 63

Verkocht
Vatternkade 63
1060 PK AMSTERDAM
Nederland
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
115 m²
Bouwjaar: 
1998

Een goed onderhouden en lichte maisonnette woning op de bovenste twee verdiepingen met een zonnig balkon op het zuiden. De woning heeft drie ruime slaapkamers, een badkamer en een open keuken.

Winkelcentrum ‘De Dukaat’ is lopend bereikbaar en heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bakker, slager, slijter en drogist. In de directe nabijheid van de winkels bevindt zich nog een apotheek en gezondheidscentrum, een kinderdagverblijf en basisschool. Per fiets is bijvoorbeeld Badhoevedorp, park ‘de nieuwe meer’ en het Amsterdamse Bos eenvoudig te bereiken. Tenslotte bent u binnen 5 autominuten op de uitvalswegen A4/A10, A5 en A9 naar Schiphol, Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp.

Indeling
Een eigen entree met een klein halletje met garderobe en een trap naar de tweede verdieping.
Op deze tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Twee van de slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken welke is voorzien van een ruim ligbad, met douche, tweede toilet, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de achterzijde, over de gehele breedte, is de derde slaapkamer gelegen.
Een extra diepe berging naast de badkamer zorgt voor veel extra bergruimte.

Via de vaste trap kom je op de derde verdieping, hier bevindt zich op de overloop de toiletruimte, voorzien van toilet en een fonteintje. Hiernaast is een tweede berging met daarin de groepenkast, mechanische ventilatie en de stadsverwarming gesitueerd.
De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde ramen en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren en zorgen daardoor voor een bijzonder lichte ruimte. Er ligt door de gehele woning een vloer van parket.
De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, vaatwasser en een spoelbak. Het vloergedeelte van de keuken is voorzien van grijze plavuizen. Via de openslaande deuren is het zonneterras op het zuiden te bereiken waar u kunt genieten van de zon van 's morgens vroeg t/m 's avonds laat! Er is tevens een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Op de begane grond treft u nog een houten berging aan welke via een pad achterom te bereiken is.

De woning is uitgegeven onder erfpacht door de Gemeente Amsterdam en afgekocht tot februari 2047.

VvE: Vereniging van Eigenaars Van het Gebouw "Bebo I/De Aker te Amsterdam.
De servicekosten bedragen € 125 per maand.

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Half juli

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.