Wolbrantskerkweg 63

Wolbrantskerkweg 63

€ 595 000
Ingetrokken
Wolbrantskerkweg 63
1069 CL AMSTERDAM
Nederland
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
127 m²
Bouwjaar: 
2008

Royale 5-kamer maisonnette woning met zonnig dakterras op het zuiden, een eigen parkeerplaats op een ideale locatie met de winkels op loopafstand.

Dit appartement is gelegen in het schitterende project "Cadiz". Dit project is gebouwd in Mediterraanse stijl op een centrale plek in Nieuw West. De vele groenstroken, het autovrije gebied tussen de woningen en het water van de Hoekenes gracht creëren een open effect en speelse woonsfeer. Een ideale plek voor kinderen om op te groeien.

De entree van de woning is beneden in de hal waar tevens een bergruimte is. Vervolgens neem je de trap naar de tweede verdieping waar de vier slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Deze hele verdieping (m.u.v. badkamer) is voorzien van een laminaatvloer in een lichte kleur.
Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen en aan de achterzijde liggen eveneens twee slaapkamers.
De kamers op het zuiden (achter) zijn voorzien van in Mediterraanse stijl uitgevoerde houten buitenluiken, welke opzij kunnen worden geschoven. De derde verdieping heeft ook nog een apart washok met de opstelling van de wasmachine en de droger en een separate toiletruimte met toilet en fonteintje.
De ruime badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, designradiator en is betegeld in de kleur grijs.
De zeer ruime en lichte woonkamer is gelegen op de bovenste verdieping, dus heb je veel privacy en een wijds uitzicht.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het dakterras gelegen op het zonnige zuiden. Het dakterras is bereikbaar via een schuifpui of via een aparte deur. Op dit terras kun je heerlijk genieten van het zonnetje en de privacy.
De luxe open keuken heeft veel opbergruimte door een extra kookeiland, biedt tevens zitmogelijkheden en is van alle gemakken voorzien als een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, koel/vries combinatie. De kasten en lades zijn in een witte hoogglans kleur en het aanrecht van zwart graniet.
Op deze verdieping ligt een mooie houten visgraat vloer.

De ligging is ideaal, in de buurt vindt u: openbaar vervoer (tram lijn 17, bus 192, 63 en 69), uitvalswegen (A9, A10, A4), vrije parkeerplaatsen, winkelcentra (Osdorpplein en Tussen Meer), scholen (basisonderwijs en middelbare school) en recreatie mogelijkheden.

Parkeerplaats
De woning heeft een eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage.

Verwarming
De woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming
Bij stadsverwarming gebruiken we de afvalwarmte die vrijkomt bij het opwekken van stroom of bij het verbranden van afval. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis of bedrijf. Stadsverwarming is een duurzamer alternatief voor losse cv-ketels op gas. Onderhoudsvrij, zorgeloos, goedkoper en veilig. Zo lopen we voorop richting een fossielvrij leven.

VvE
De kosten bedragen 130 euro per maand.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 2057.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Bij voorkeur begin december

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.