Burgemeester Amersfoordtlaan 58

Burgemeester Amersfoordtlaan 58

€ 895 000
Beschikbaar
Burgemeester Amersfoordtlaan 58
1171 DR BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
234 m²
Perceeloppervlakte: 
544 m²

Aan het zeer gewilde ventweggetje van de statige Burgemeester Amersfoordtlaan staat op maar liefst 544m² grond deze uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met vrijstaande praktijkruimte en een garage te koop. Parkeren voor meerdere auto's is mogelijk op eigen terrein. De totale gebruiksoppervlakte van de woning en de praktijk samen bedraagt 234 m2.
De heerlijk diepe achtertuin van ca.17 meter is gelegen op het zuiden.

Indeling
Entree, ruime hal voorzien van licht beige tegelvloer, meterkast, garderobe kast, toilet met fonteintje en zwart witte tegels, toegang tot de royale uitgebouwde keuken en woonkamer. De zeer ruime ivoor kleurige keuken beschikt over een Bosch 5- pits gascomfort, een Bosch afwasmachine, een Miele afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is er tevens toegang naar de tuin.
De aan de achterzijde uitgebouwde woonkamer is voorzien van een massief houten vloer, in mozaïek patroon gelegd, een schuifpui naar de achtertuin en een erker aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Vaste trap naar de eerste verdieping, overloop toegang tot, toilet, 1 ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast, laminaat en een balkon de 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft tevens een vaste kast en een schuifpui naar het balkon. De badkamer met marmeren tegel is voorzien van een dubbele wastafel en een douche.

Tweede Verdieping:
Vaste trap naar de tweede verdieping, op deze verdieping is een royale overloop met mogelijkheden en 2 slaapkamers beide voorzien van een dakkapel.

Praktijkruimte:
Naast de woning ligt de praktijkruimte van maar liefst 55 m2. Deze praktijk bestaat uit een eigen entree met hal en toilet, een zeer ruime multifunctionele ruimte met eigen keukenblok en een wat kleinere af te sluiten kamer.
Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken zoals bijvoorbeeld als gastenverblijf, kantoor of bedrijfsruimte.

Garage:
Deze woning beschikt over een vrijstaande garage van 18m2.

De royale tuin van ca. 17 meter diep ligt op het zuiden en geeft toegang tot de garage en de praktijkruimte. De voortuin met naast gelegen oprit ligt op het Oosten. De tuin is via een schuifpui vanuit de woonkamer en een deur via de keuken te bereiken.

Clausules
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen;
-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelingen overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelingen overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.