Einsteinlaan 1

Einsteinlaan 1

Verkocht onder voorbehoud
Einsteinlaan 1
1171 VN BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
73 m²
Bouwjaar: 
1965

Modern driekamerappartement met eigen opgang gelegen op de eerste verdieping met lift bereikbaar van een keurig appartementencomplex met fraai uitzicht en twee ruime balkons. Het appartement is in de afgelopen jaren stijlvol verbouwd en gerenoveerd. De gebruikersoppervlakte bedraagt 73 m² dit is exclusief de twee balkons. De afwerking, ligging en enorme lichtinval maken dit appartement uniek.

Het appartementencomplex “Marconiflat” bevindt zich centraal nabij het centrum van Badhoevedorp met de diverse winkels. Openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken en op fietsafstand zijn diverse faciliteiten zoals kinderdagverblijven, scholen en sportaccommodaties uitstekend te bereiken. Amsterdam, Haarlem, Schiphol zijn goed te bereiken via de diverse uitvalswegen.

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, camerasysteem en brievenbussen. Tweede hal met trappenhuis, eigen opgang naar dit appartement, twee liften en toegang tot de inpandige bergingen. Deze gemeenschappelijke entree wordt keurig onderhouden en ziet er zeer verzorgd uit.

Eerste verdieping
Entree, een zeer ruime speelse hal met garderoberuimte, meterkast, vast dressoir en een separaat toilet met fonteintje. De hal is voorzien van een fraaie antraciet grijze plavuizenvloer. De scheiding tussen woonkamer en hal door het dressoir met verlaagd plafond zijn voorzien van inbouwspots.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en geeft toegang tot het riante balkon (12 m²) gelegen op het zuiden. Moderne keuken in grijs hoogglans met divers inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, combi-oven, 4-pitsgasfornuis en een afzuigkap. De gehele woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.
De masterbedroom met toegang tot het tweede balkon is voorzien van laminaat en de tweede kleinere slaapkamer met een laminaat in de kleur grijs heeft eveneens toegang tot een balkon. De badkamer is uitgerust met een met douchecabine, wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

Balkon
Het appartement beschikt over twee balkons. Eén daarvan is bereikbaar vanuit de masterbedroom en heeft een oppervlakte van 6 m² en is gelegen op het zuid-oosten. Het tweede riante balkon ligt op het zuiden en heeft een oppervlakte van 12 m². U kunt de gehele dag van de zon genieten. Vanuit het appartement heeft u ook geweldig uitzicht op een klein wandelpark met vijver en uitzicht over de Einsteinlaan.

Op de begane grond bevindt zich een berging die bij het appartement hoort.
De servicekosten bedragen € 256,- per maand (inclusief € 55 voorschot stookkosten).

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.