Einsteinlaan 105

Einsteinlaan 105

Verkocht onder voorbehoud
Einsteinlaan 105
1171 VR BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
71 m²
Bouwjaar: 
1960

Op zoek naar een ruim appartement met een zonnig balkon?
Dit goed onderhouden drie kamerappartement gelegen op de eerste verdieping heeft een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruime badkamer, twee balkons en een eigen berging in de onderbouw.

Entree
Afgesloten entree met bel bord, intercom, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en de inpandige bergingen.

Verdieping
Vanuit de hal is er toegang tot de slaapkamers, het toilet, de badkamer, de meterkast en de woonkamer met open keuken.

De zeer lichte woonkamer geeft toegang tot het eerste balkon gelegen op het zonnige zuidwesten.
Het balkon is over de hele breedte van het appartement, genoeg ruimte dus om heerlijk in de zon te genieten.
De open keuken heeft kasten in een crème kleur en een donker aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur als een;
4-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

In de hal bevindt zich de toiletruimte met zwevend toilet en de meterkast (vernieuwd).
Toegang vanuit de hal tot de masterbedroom gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer is ook ruim van formaat en ligt eveneens aan de voorzijde en is voorzien van een inbouwkast.
De badkamer geeft toegang tot het tweede balkon van de woning. Dit balkon is gelegen op het noordoosten en heeft een vrij uitzicht. Deze badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel en is volledig betegeld.
Naast de badkamer is een extra ruimte waar de CV-ketel is gesitueerd (2023) en de boiler (2022) en de aansluiting voor de wasmachine en droger is gemaakt.

Balkon
Via de woonkamer, aan de voorzijde van het appartement, bevindt zich een balkon, welke is gelegen op het zuidwesten. Het tweede balkon is via de badkamer te bereiken en ligt op het noordoosten en heeft een vrij uitzicht.

Berging
Op de begane grond beschikt het appartement over een eigen berging.

Er is geen lift aanwezig in dit gebouw.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige, groenrijke omgeving op loopafstand van het winkelcentrum van Badhoevedorp. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen en recreatie-/sportmogelijkheden.
Ruime gratis parkeergelegenheid, zowel voor- als nabij het complex.
Goede bereikbaarheid via de provinciale wegen, de snelwegen A4, A9 en A10 en goede openbaar vervoer voorzieningen naar o.a. Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

VvE
Vereniging van Eigenaars Einsteinlaan. De maandelijkse servicekosten bedragen voor dit appartement € 94,-

Clausule
Asbestclausule

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.