Einsteinlaan 167

Einsteinlaan 167

€ 285 000
Beschikbaar
Einsteinlaan 167
1171 VS BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
2
Vloeroppervlakte: 
60 m²
Bouwjaar: 
1960

Een volledig verbouwd en gemoderniseerd tweekamerappartement waar je zo kunt gaan wonen!
Dit tweekamerappartement (voorheen drie) is gelegen op de vierde etage van een keurig appartementencomplex met twee balkons en een fraai uitzicht over een groenplantsoen.
Het appartement is gelegen in het centrum van Badhoevedorp. U woont hier centraal ten opzichte van onder andere basisscholen, sportaccommodaties en winkels. De diverse uitvalswegen A10, A9, A4 en A2 naar de grote steden zoals Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem bieden een uitstekende verbinding vanuit Badhoevedorp.

Begane grond
Afgesloten entree, centrale hal, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de inpandige (fiets) bergingen. Deze gemeenschappelijke entree wordt keurig onderhouden en ziet er verzorgd uit.

Vierde etage
Entree, gang met garderobe, meterkast toegang tot het vernieuwde toilet met fonteintje, de keuken, slaapkamer en de woonkamer. De moderne keuken heeft witte hoogglans kasten/lades en een houten werkblad en is voorzien van een oven, 4-pits gasfornuis, vaatwasser en koelvriescombinatie. Aan de andere zijde van de keuken is een tweede werkblad gemaakt waaronder ook de aansluiting voor de droger en wasmachine zitten. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon van het appartement.

De woonkamer is een mooie ruime lichte ruimte en geeft toegang tot het tweede balkon.
De slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en een grote kledingkast.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keurig verbouwde badkamer met een inloopdouche met regen en handdouche en een wastafel met meubel. De badkamer is betegeld met mooie grote witte tegels en antraciet grijze tegels. Tevens is in de badkamer de CV-ketel geïnstalleerd (2016).

De gehele woning is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Balkon
Het appartement beschikt over twee balkons. Een daarvan is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen op het zuid-oosten. Het tweede balkon is te bereiken vanuit de keuken en geleden op het westen.

Berging
Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

VVE
De servicekosten bedragen € 83,00 per maand.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Zo spoedig mogelijk

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.