Geraniumlaan 24

Geraniumlaan 24

€ 725 000
Onder bod
Geraniumlaan 24
1171 MC BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
6
Vloeroppervlakte: 
168 m²
Perceeloppervlakte: 
344 m²
Bouwjaar: 
1993

Gelegen in de zeer geliefde ‘Bloemenwijk’ van Badhoevedorp staat deze royale twee-onder-één-kapwoning. De woning heeft een prachtige nieuwe Bulthaup keuken, ruime living, twee badkamers en vijf slaapkamers en aangebouwde schuur.
Met maar liefst 168m2 woonoppervlakte en een zeer ruime en zonnige tuin op het zuidwesten met veel privacy is dit de ideale woning voor het hele gezin.

De 'Bloemenwijk' kenmerkt zich als rustig, kindvriendelijk en groen. Goede kinderdagverblijven, basisscholen en speelvoorzieningen zijn allen in de buurt te vinden. Het gezellige centrum van het dorp heeft een ruim aanbod met winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Diverse sportfaciliteiten en leuke horecagelegenheden zijn tevens hier te vinden.
Uitvalswegen zoals o.a. de A4, A9 en de N232 maken omliggende dorpen en steden zoals Amsterdam, Haarlem en Schiphol goed bereikbaar. En ook het openbaar vervoer biedt bewegingsmogelijkheden. De buslijnen 191, 192 en 356 staan in directe verbinden met Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.

Indeling
Binnenkomst in de hal met de meterkast (glasvezel aanwezig) en een garderobe.
Vanuit de hal is er direct toegang tot de keuken en de woonkamer.
De open Bulthaup keuken in L-vorm dateert uit 2019 en is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, stoomoven, 5-pits gasfornuis, koel/vries combinatie.
De huidige bewoner heeft de bijkeuken volledig bij de keuken betrokken en deze is in geheel dezelfde stijl als de keuken. De keuken heeft witte kasten/lades met voldoende bergruimte en een aanrechtblad van deels graniet en deels hout.
Aansluitend aan de keuken is de eetkamer gelegen met een deur welke toegang geeft tot de tuin.
De ruime living heeft een sfeervolle open haard in het midden en schuifdeuren welke toegang geven tot de zeer ruime en zonnige achtertuin van de woning.
De gehele begane grond is voorzien van grijze vloertegels.
Naast de eetruimte is de hal gelegen welke toegang geeft tot een toiletruimte en de slaapkamer op de begane grond met ensuite de badkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking.
De badkamer is gescheiden in twee gedeeltes, aan de ene zijde voorzien van twee wastafels en aan de andere zijde van een inloopdouche. De tegels in de douche zijn wit en antraciet grijs.
In de hal is een vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer en CV-ruimte gelegen.
Alle kamers zijn voorzien van een vloer van laminaat.
De tweede badkamer in de woning is uitgerust met een douche, wastafel en een toilet. De tegels zijn in de kleuren wit en antraciet grijs.

Tuin
Een zeer ruime tuin, gelegen op het zuidwesten, waar u tot laat in de avond kunt genieten van de zon.
De tuin is een afwisseling van tegels, groenperken en prachtige bomen.
Aan de gehele achterzijde van de woning is een elektrische zonwering geplaatst.

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
1 september 2021

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.