Havikstraat 23

Havikstraat 23

Verkocht
Havikstraat 23
1171 DX BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
121 m²
Perceeloppervlakte: 
338 m²
Bouwjaar: 
1937

Let op! De geadverteerde prijs betreft een vanaf prijs. Er worden alleen biedingen overwogen boven dit bedrag. De oorspronkelijke vraagprijs van deze woning was € 549.000,-- kosten koper.

Op een prachtige locatie in Badhoevedorp ligt deze halfvrijstaande jaren-30 woning met zeer ruime tuin rondom, vrijstaande stenen garage met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is reeds gemoderniseerd.

De woning is mooi gelegen op een hoek van twee rustige straten met prachtig uitzicht op een sfeervolle straat en plantsoen. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar, evenals scholen en openbaar vervoer voorzieningen.
De uitvalswegen naar Schiphol en Amsterdam zijn eenvoudig bereikbaar

Indeling
Begane grond: entree met garderobe en nog origineel tegelwerk, gang met trapopgang, ruime kelderkast met daarin de meterkast en een aparte toiletruimte. De ruime woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard en openslaande deuren naar de ruime tuin. In de eetkamer zorgt een lichtkoepel voor nog meer daglicht in de woning.
De recent vernieuwde keuken heeft een kookeiland met een zwarte aanrechtblad met daarin een inductiekookplaat om op te koken en diverse lades om de keukenspullen op te bergen. In het vaste gedeelte zit een combi-oven, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser allen van AEG. De kastjes en lades in de keuken zijn grijs/blauw van kleur en in het plafond zijn inbouwspots gemaakt.
Op de gele begane grond ligt een eiken houten vloer.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.
De masterbedroom en een kleinere slaapkamer met twee vaste kasten.
De moderen badkamer heeft een inloopdouche met regendouche en handdouche, bad met handdouche, zwevend toilet, dubbele wasbak, designradiator, vloerverwarming en een vaste kast. De badkamer heeft antraciet grijze tegels.
In de twee slaapkamers en op de overloop ligt een vloer van laminaat.

Tweede verdieping/zolder
Deze verdieping dient nog te worden gemoderniseerd. In deze ruimte zit een groot dakraam en hier kan een derde slaapkamer van worden gemaakt. Op deze etage is een aansluiting voor een wasmachine en droger en tevens is de CV ketel hier gesitueerd.

Tuin
De rondom zonnig gelegen tuin bestaat uit een voortuin, brede zijtuin en diepe en brede achtertuin met vrijstaande stenen berging, houtopslag en containeropslagruimte en aangrenzende garage met eigen parkeergelegenheid.

Clausules:
As is, where is clausule:
Verkoper en koper zijn overeengekomen dat in algemene zin het uitgangspunt ter zake de onderhavige koop en verkoop van het verkochte, een koop en verkoop op basis van het principe ‘as is, where is’ is, in verband waarmee de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van het verkochte in alle opzichten door koper wordt aanvaard en ter zake door verkoper geen garanties worden gegeven, behoudens dat aan koper de eigendom wordt geleverd, vrij van hypotheken en beslagen. In de koopakte gemelde verklaringen, voorwaarden, bedingen en de van toepassing verklaarde algemene bepalingen dienen in die context te worden gelezen, casu quo uitgelegd.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.