Keesomstraat 8

Keesomstraat 8

€ 425 000
Onder bod
Keesomstraat 8
1171 AN BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
118 m²
Perceeloppervlakte: 
169 m²
Bouwjaar: 
1961

Op loopafstand van het winkelcentrum ligt deze ruime eengezinswoning voorzien van vier slaapkamers, een riante zonnige tuin met stenen berging en een aparte garage (los te koop).

Indeling
Entree met meterkast, trapkast, toilet, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Het ruime toilet is voorzien van witte tegels op de vloer en muur en een fonteintje.

De woonkamer heeft een sfeervolle open haard, glad gestucte wanden, een open keuken, een laminaat vloer en geeft toegang tot de riante achtertuin.
De open keuken is voorzien van een ingebouwde ijskast met vriezer (Siemens), combi-oven (Whirlpool), 4-pits gasfornuis, een vaatwasser (Bosch) en geeft eveneens toegang tot de achtertuin. De kastjes en lades in de keuken zijn in een crème kleur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een berging te vinden. De masterbedroom is voorzien van een walk-in closet, een inbouwkast en een balkon op het zonnige zuidoosten en heeft een internet en tv-aansluiting. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer met inbouwkast ligt aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een ligbad met douche, wastafel en een design radiator. De tegels op de vloer en muur in de badkamer zijn in de kleur beige.
De gehele eerste verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer te vinden. Deze ruime slaapkamer is voorzien van een dakkapel.
De ruime overloop heeft een Velux dakraam wat zorgt voor een fijn daglicht. Op de overloop is de aansluiting gemaakt voor een wasmachine en droger en de CV ketel is ook op deze verdieping gesitueerd.
De gehele zolderverdieping heeft een white wash laminaat vloer.

Tuin
De voortuin is gelegen aan de straatzijde en gesitueerd op het noordwesten en voorzien van mooie grijze tegels. De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Garage
Tussen de Keesomstraat en Van 't Hoffstraat zijn er een aantal garages te vinden. Eén van deze garages is (los) te koop voor € 30.000,-. In de garage is ruimte voor 1 auto.

Locatie
Diverse faciliteiten en accommodaties zijn zowel op loop-als op fietsafstand bereikbaar zoals; verschillende winkels aan de Sloterweg, basisscholen, het zwembad en de tennisbanen. De uitvalswegen A4, A9, A10 en A5 zijn de hoofdwegen rondom Badhoevedorp waardoor Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp goed en snel te bereiken zijn.

Clausule
-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Februari 2021

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.