Keizersweg 113 A

Keizersweg 113 A

Verkocht onder voorbehoud
Keizersweg 113 A
1171 XD BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
100 m²
Bouwjaar: 
2000

Op de eerste verdieping van het appartementencomplex 'De Schuilhoeve' ligt dit uitstekend onderhouden driekamerappartement. De woning is voorzien van twee riante slaapkamers en een ruim balkon. Onder het appartementencomplex bevindt zich een afgesloten parkeerkelder, waar elk appartement een vaste parkeerplaats heeft. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

De Schuilhoeve
De Schuilhoeve is gebouwd in 1997 en ligt in een rustige omgeving op loopafstand van het wandelbos Badhoevedorp. Het wooncomplex bestaat uit 178 zelfstandige driekamerwoningen, verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen. De verdiepingen zijn zowel met trap als met een lift bereikbaar. In De Schuilhoeve zijn diverse voorzieningen zoals een ontmoetingsruimte en restaurant, een leestafel, een bibliotheek en een kapsalon. Op de eerste verdieping is een centrale zorgpost van de Amstelring die bewoners met een indicatie zorgverlening kan bieden. Deze voorzieningen zijn tegenover het appartement, in het andere blok te vinden. Ook de senioren uit de omringende wijken kunnen gebruik maken van de diensten die De Schuilhoeve aanbiedt. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals kaarten, koersbal, jeu de boules, sjoelen en bingo.

Indeling
Parterre: met lift en gemeenschappelijke entree

Eerste verdieping:
entree, hal met meterkast (slimme meter) en glasvezel, separaat toilet met fontein en toegang tot de eerste slaapkamer, berging, badkamer en woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een open keuken en geeft toegang tot het balkon en de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van witte keukenkastjes, kunstof aanrechtblad in houtlook, keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie (Siemens) en combi-oven (Bosch). De grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, heeft een tv-aansluiting en biedt toegang tot het balkon en de badkamer. De zeer ruime badkamer heeft een inloopdouche, een wasmeubel, badkamerkast en een tweede toilet. Aan de achterzijde van het appartement is de tweede slaapkamer te vinden.

Het appartement is voorzien van een fraaie houten vloer. De slaapkamers hebben vloerbedekking. Het appartement is ook uitgerust met een videofoon-installatie.

Balkon
Het ruime balkon is gelegen op het oosten en kijkt uit op de Kamerlingh Onneslaan.

Berging
Zowel in het appartement als op de begane grond bevindt zich een berging. De berging in het appartement is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting en de CV-Ketel. De berging op de begane grond is zowel via de centrale hal als buiten te bereiken.

Tuin
Bij het appartementencomplex bevindt zich een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin.

Overige bijzonderheden
- leeftijdsgrens 55+;
- afgesloten parkeerkelder souterrain met privé parkeerplaats met cameratoezicht;
- het appartement wordt verkocht onder voorbehoud van gunning.

Vereniging Van Eigenaren “De Schuilhoeve” te Amsterdam
Administratie: Munnik Beheer
Servicekosten: De servicekosten voor het onderhavig appartementsrecht bedragen circa € 185,07 per maand.

Verkoop en overdracht

Oplevering
In overleg

Roerende zaken
Volgens lijst

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.