Keizersweg 115

Keizersweg 115

€ 549 000
Onder bod
Keizersweg 115
1171 XD BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
99 m²
Bouwjaar: 
1999

Een ruim en licht senioren appartement met een prachtig en zonnig uitzicht, gelegen op de mooiste locatie van dit appartementen gebouw.
Dit vierkamer appartement maakt deel uit van een appartementen gebouw met 34 koopwoningen, speciaal voor 55 plussers. Voorzien van een afgesloten parkeerplaats en berging in het souterrain, video/intercom-installatie en lift. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Locatie
Badhoevedorp is centraal gelegen en voorzien van goede busverbindingen met Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Er is een goede aansluiting op de A9, A5, A4 en A10. Amsterdam is binnen tien minuten bereikbaar

Complex de Schuilhoeve
Het project Schuilhoeve, gebouwd in 2000, is een initiatief van Woonzorg Nederland gericht op ouderenhuisvesting. Alle woningen zijn rolstoel toegankelijk, er zijn zo min mogelijk drempels, het seniorenlabel is leidraad geweest bij het ontwerpen van de woningen.

Indeling
Het complex heeft op de begane grond een centrale entree voorzien van een tocht sluis, brievenbus en een intercom. Vanuit de entree betreedt men de centrale hal, alwaar zich de lift bevindt. Op de eerste verdieping een sfeervol ingerichte lounge waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Entree in de hal voorzien van meterkast (glasvezel), toilet met fonteintje en een ruime bergkast met cv-installatie.
De riante en lichte woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon en de open keuken.
Het balkon is gelegen op het zonnige zuidoosten en heeft een vrij uitzicht.
Het appartement heeft twee royale slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon.
De ruime badkamer bereikbaar vanuit de masterbedroom en de gang, is voorzien van een douche, wastafel met meubel en een toilet. De aansluiting voor de wasmachine/droger is ook in de badkamer gemaakt.
De ruime open keuken is voorzien van keukenkastjes en lades in een houtlook met een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur van het merk Bauknecht; keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast en een separate vriezer. Deze keuken vormt eigenlijk de verbinding tussen de woonkamer en het eetgedeelte van het appartement.

Parkeerplaats en Berging
Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain waar ook de berging is gelegen.

Tuin
Bij het appartementencomplex bevindt zich een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin.

Balkon
Het ruime balkon is gelegen op het zuidoosten met een prachtig vrij uitzicht.

Berging
In de onderbouw bevinden zich de bergingen.

Vereniging Van Eigenaren “De Schuilhoeve” te Amsterdam
De servicekosten bedragen € 288,- per maand.

Verkoop en overdracht

Clausule
Eigenaar is geen bewoner

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.