Liparishof 4

Liparishof 4

€ 795 000
Beschikbaar
Liparishof 4
1171 MZ BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
7
Vloeroppervlakte: 
205 m²
Perceeloppervlakte: 
263 m²
Bouwjaar: 
2012

Het beste van twee werelden!
Alle gemakken van een nieuwbouw woning maar gebouwd in de prachtige vooroorlogse stijl. Royale twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande garage, vijf slaapkamers, voor- en achtertuin en parkeren op eigen terrein. In het rustige hofje de Liparishof ligt deze, in 2012 gebouwde woning. Door de hoge plafonds heeft deze woning maar liefst 760 m3 inhoud.

Entree voorzien van meterkast en toilet. Het toilet heeft een grijze/ zwarte tegelvloer, witte wandtegel, een zwevend toilet en een fontein. De L-vormige woonkamer is voorzien van een open keuken, een trap naar de eerste verdieping en een schuifpui naar de achtertuin en een garage. De open keuken heeft een kookeiland, een vijf-pits gasfornuis, een combi oven, een inbouwvriezer, een inbouwijskast, een inbouwvaatwasser en inbouwspots. Al het apparatuur is van het merk AEG.

De woonkamer is voorzien van een grijze tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn de eerste drie slaapkamers, een badkamer en toilet te vinden. De grootste slaapkamer heeft een walk-in closet. De overige twee slaapkamers hebben allebei een draai- / kiepraam. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een dubbele wastafel. De tegels in de badkamer zijn donkergrijs op de vloer en wit op de muur.

De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de tweede badkamer en een berging. De twee slaapkamers zijn allebei voorzien van hoge plafonds en een dakkapel met een draai-/ kiepraam. De tweede badkamer heeft een toilet, wastafel, douche en zwarte vloertegels met witte wandtegels. Naast de badkamer bevindt zich een grote berging. In deze berging zit zowel de CV-ketel als een wasmachine en droger aansluiting. Via de overloop is er toegang tot de vliering.

Tevens is er in alle kamers een kabel en netwerkaansluiting aanwezig.

Tuin
De riante achtertuin ligt op het westen. Er kan hier heerlijk genoten worden van de middag en avondzon. Tevens is er ook via de tuin toegang tot de garage/ schuur.

Garage/ Schuur
De garage is voorzien van een elektrische overheaddeur en biedt de mogelijkheid tot het parkeren van 1 auto.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.