Lorentzplein 1

Lorentzplein 1

Verkocht
Lorentzplein 1
1171 BA BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
70 m²
Bouwjaar: 
1962

Een ruim, licht en volledig verbouwd driekamer hoekappartement gelegen op de eerste verdieping voorzien van een riant zonnig terras op het zuiden!
Dit appartement beschikt over een woonoppervlakte van 70m² en is helemaal instap klaar. De woning ligt midden in het gezellige centrum van Badhoevedorp waar de dagelijkse maar ook de luxe boodschappen gedaan kunnen worden.

Indeling
Entree, hal voorzien van een meterkast (glasvezel aanwezig) en een toiletruimte. De gang geeft toegang tot de beide slaapkamers, de badkamer en de woonkamer.
De zeer lichte woonkamer geeft toegang tot het ruime terras aan de achterzijde van het appartement en geeft tevens toegang tot keuken en balkon aan de voorzijde van de woning.
Alle wanden in het appartement zijn glad gestuukt en het appartement is voorzien van een vloer van laminaat met uitzondering van de slaapkamers, hier ligt tapijt.

De keuken
De keuken is in 2016 volledig vernieuwd en voorzien van een taupe kleur hoogglans kasten, een grijs keukenblad en diverse inbouwapparatuur; 5-pits gasfornuis en een vaatwasser. Het plafond heeft inbouw spots.
In de keuken is de CV ketel gesitueerd (2019).

De toiletruimte is in 2016 vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De badkamer eveneens in 2016 vernieuwd is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een aansluiting voor de wasmachine en droger. Op de vloer ligt een antraciet grijze tegel en de wanden hebben een witte tegel.

Balkon
Het riante balkon aan de achterzijde is gelegen op het zuiden en is ca 18 m² groot.
Er staat een berging waar kleine spullen kunnen worden opgeborgen en er ligt kunstgras over het hele balkon.

Berging
Het appartement beschikt over een eigen berging welke gelegen is achter het appartementen complex.

Isolatie
Alle ramen in het appartement zijn voorzien van dubbel glas.

VvE
Vereniging Van Eigenaren “Gebouw Sloterweg 87-121/Lorentzplein 1-30” te Badhoevedorp.
De servicekosten bedragen € 102,- per maand.

Bereikbaarheid en parkeren
Het appartement is centraal gelegen en voorzien van voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Verkoop en overdracht

Clausule
Ouderdomsclausule

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.