Marconistraat 98

Marconistraat 98

Verkocht onder voorbehoud
Marconistraat 98
1171 AZ BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
61 m²
Bouwjaar: 
1960

Starters opgelet!
Midden in het centrum van Badhoevedorp bevindt zich dit leuke 3 kamer hoekappartement, welke een oppervlakte heeft van ca. 61m2.
Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, 2 heerlijke en zonnige balkons en een eigen berging in de onderbouw.

Op loopafstand bevinden zich diverse supermarkten en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook sportfaciliteiten en horecagelegenheden bevinden zich om de hoek. De centrale ligging maakt de woning ideaal. Het bruisende Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De buslijnen 192, 194 en 356 staan in directe verbinding met Hoofddorp, Schiphol en Haarlem. Diverse uitvalswegen zoals de A4, A9 en de N323 zorgen dat ook de rest van de omliggende dorpen en steden snel bereikbaar zijn.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree, met aan de buitenzijde de brievenbussen en een intercomsysteem, heeft u toegang tot de berging op de begane grond en de trapopgang naar de verdiepingen.

Eerste verdieping
Een ruime entree met garderobekasten, intercomsysteem en een praktische bergruimte en de meterkast en een toiletruimte met een fonteintje. Vanuit de gang heeft u toegang tot de eerste ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval en een vrij uitzicht.
De dichte keuken is voorzien van een standaard keukenblokje. De boven- en onderkastjes geven voldoende ruimte voor al uw spullen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde van het appartement.
De badkamer is eenvoudig en voorzien van een inloopdouche en een wastafel.
De woonkamer is door de hoekligging zeer licht en geeft middels de deur toegang tot het tweede balkon aan de voorzijde van het appartement. De tweede slaapkamer is gelegen in het verlengde van de woonkamer. Het formaat is perfect en veel daglicht middels de grote raampartij.

VVE
Vereniging van eigenaars Marconistraat 6-102. Servicekosten ca. 95 euro per maand.

Clausules
Eigenaar is geen bewoner

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.