Nachtegaalstraat 26

Nachtegaalstraat 26

€ 500 000
Beschikbaar
Nachtegaalstraat 26
1171 TC BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
6
Vloeroppervlakte: 
139 m²
Perceeloppervlakte: 
219 m²
Bouwjaar: 
1939

Let op! De geadverteerde prijs betreft een vanaf prijs. Er worden alleen biedingen overwogen vanaf dit bedrag.

Sfeervolle, karakteristieke jaren '30 tussenwoning met een uitbouw aan de achterzijde, een zonnige diepe achtertuin, ruime voortuin en vijf slaapkamers.

De woning is gelegen aan een rustige straat in een groene en kindvriendelijke wijk. Aan de voorzijde van de woning ligt een groenstrook, ideaal voor kinderen. Het woonhuis is zeer centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen (o.a. A9, A4 en A10) en bevindt zich in de nabijheid van Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Beide internationale scholen van Amstelveen zijn vlug en eenvoudig te bereiken.

Indeling:
Begane grond: voortuin op het westen, entree, tochtportaal, hal/gang, meterkast (glasvezel aanwezig), trapkast, toiletruimte, doorzonwoonkamer voorzien van een erker aan de voorzijde en uitgebouwd aan de achterzijde, half open keuken, bijkeuken, toegang tot de diepe zonnige tuin op het oosten.

Woonkamer & Keuken
Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de karakteristieke erker, aan de uitgebouwde achterzijde zijn er openslaande deuren naar de tuin. De uitbouw (gerealiseerd in 1996/1998) is voorzien van een skylight hetgeen veel licht en een ruimtelijk effect creëert. De L-vormige witte half open keuken bevindt zich aan de zijkant, en is voorzien van losse- en inbouw apparatuur en op de grond is een tegelvloer aangebracht die doorloopt naar de bijkeuken. De wasmachine en de droger, staan opgesteld in de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich naast een close-in boiler, ook een extra praktische apothekerskast en een aanrecht met een tweede gootsteen. De bijkeuken geeft net als de woonkamer, toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allen voorzien van kozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een houten erker (vervangen in 2003), de slaapkamers aan de achterzijde hebben kunststof kozijnen met uitzicht op de binnentuinen. Beide grotere slaapkamers hebben een vaste inbouwkast. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een douche gelegenheid. Een kunststof raam zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
De twee slaapkamers op de bovenste verdieping zijn voorzien van een dakkapel met houten kozijnen en een laminaat vloer.

Tuin
De ruime voortuin is op het westen gelegen en de zonnige achtertuin op het oosten, bereikbaar via zowel bijkeuken als woonkamer, heeft een oppervlakte van maar liefst 88 m2 circa! De tuin is aangelegd met bestrating, terrassen en twee vrijstaande bergingen (een stenen schuurtje en een extra houten schuurtje) en er is tevens een achterom.

De woning is voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie en gevel isolatie (2017).
Het huis is aan de buitenzijde in 2017 opnieuw geschilderd.
Enkele authentieke jaren' 30 details in de hal en erkers op de begane grond - en de eerste verdieping zijn behouden gebleven.

Clausules:
Ouderdomsclausule
Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.