Newtonstraat 17

Newtonstraat 17

€ 495 000
Beschikbaar
Newtonstraat 17
1171 XG BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
120 m²
Perceeloppervlakte: 
148 m²
Bouwjaar: 
1961

Deze ruime tussenwoning treft u aan op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Badhoevedorp waar tevens scholen, crèches en sportaccommodatie aanwezig zijn. Een L-vormige woonkamer met open haard geeft u sfeer en veel daglicht. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een ruime badkamer.

Indeling
Begane grond
Entree met meterkast, garderobe, plavuizen vloer en toilet. De L-vormige woonkamer is voorzien van gelakt parket, een sfeervolle open haard en een airconditioning. Vanuit het eetgedeelte kun je via openslaande deuren naar de achtertuin welke is gelegen op het oosten. De open keuken in de kleur hoogglans wit is voorzien van diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, oven en een 5-pits gasfornuis. In de keuken liggen evenals in de gang grijze plavuizen.

Eerste verdieping
Via de vast trap (bekleed met upstairs) bereik je de eerste verdieping van de woning met drie slaapkamers, een ruime badkamer en een extra "hobby" kamer.
De master bedroom aan de achterzijde van de woning is voorzien van een ruime inloopkast en een airconditioning.
Aan de achterzijde van de woning ligt ook de tweede slaapkamer, waar de aansluiting voor de droger en de wasmachine gemaakt zijn. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een bergkast. Naast deze kamer zit nog een extra "hobby" kamer.
Alle kamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een vloer van laminaat.
De ruime badkamer heeft een bubbelbad, wastafel met meubel, zwevend toilet en een inloopdouche. Op de vloer ligt een antraciet grijze tegel en de muren zijn voorzien van een grote witte tegel. Het raam in de badkamer zorgt voor daglicht en een natuurlijke ventilatie.

Tuin
De ligging van de achtertuin is op het oosten en heeft een oppervlakte van circa 60 m². De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating en beplanting. Aan de achterzijde van de woning is een groenstrook gelegen en is er vrij uitzicht.
In de tuin bevindt zich een stenen schuur voorzien van elektra en tevens is de CV-ketel hier gesitueerd.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk nabij de Kamerlingh Onneslaan, Keizersweg en Sloterweg.
In de directe omgeving bevindt zich een park en diverse andere recreatie(sport)mogelijkheden (tennisbanen, zwembad, sporthal). Het dorpscentrum met diverse winkels is op loopafstand gelegen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen. De woning is tevens goed bereikbaar via uitvalswegen en openbaar vervoer.

Clausule
Ouderdomsclausule
Asbest clausule

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.