Newtonstraat 43

Newtonstraat 43

€ 595 000
Onder bod
Newtonstraat 43
1171 XG BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
129 m²
Perceeloppervlakte: 
163 m²
Bouwjaar: 
1965

Wat een mogelijkheden, deze woning moet je gezien hebben om erover te kunnen oordelen. De ruime hoekwoning met extra grote tuin rondom en maar liefst twee garage's is gelegen in een rustige straat. De woning heeft vier slaapkamers (uitbreiding naar vijf mogelijk), twee badkamers, een zonnige doorzonwoonkamer en een super royale voor-, zij- en achtertuin.

Indeling
Entree/hal met meterkast, Toiletruimte met fonteintje, trapopgang met daaronder een diepe voorraadkast. De hal geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer met aan de voorzijde uitzicht op een groenplantsoen.
Verder heeft de woonkamer een sfeervolle open haard en is voorzien van airco voor de warme zomerdagen.
De keuken heeft witte hoogglans kasten en lades en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koel/vries combinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een parketvloer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een doucheruimte en een badkamer. De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airco en een inbouwkast.
De tweede slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote wandkast. Aan de voorzijde is de derde slaapkamer gelegen welke is voorzien van een inbouwkast.
De ruime badkamer betegeld in een crème witte kleur heeft een ligbad, wastafel met meubel en een toilet. Het raam zorgt voor fijn daglicht en natuurlijke ventilatie. Op de tweede verdieping is ook nog een aparte doucheruimte met douche en wastafel. De gehele tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is momenteel één grote ruimte met aan beide zijde twee grote Velux dakramen. Deze ruimte leent zich uitstekend om twee slaapkamers van te maken. In het midden van de ruimte is een grote bergkast en tevens is op deze verdieping de aansluiting voor de wasmachine en droger gesitueerd.

Tuin
De diepe en brede achtertuin is op het noordoosten gelegen. Deze is aangelegd met een zonneterras, bestrating, gras en borders met vaste beplanting. De tuin biedt toegang tot twee garages welke zijn voorzien van elektra en water, welke middels een garagedeur met loopdeur uitkomt op het achterplein met diverse garageboxen.

Het dak van de woning is in 2021 in zijn geheel vervangen.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk nabij de Kamerlingh Onneslaan, Keizersweg en Sloterweg. De woning grenst niet direct aan de straat; in het middenstuk tot de straat is een groenstrook aangelegd. Aan de achterzijde grenst de woning aan een pleintje, waar kinderen rustig kunnen spelen. Tevens bevindt zich in de buurt een grasveld met diverse speeltoestellen.
In de directe omgeving bevindt zich een park en diverse andere recreatie(sport)mogelijkheden (tennisbanen, zwembad, sporthal). Het dorpscentrum met diverse winkels is op loopafstand gelegen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen. De woning is tevens goed bereikbaar via uitvalswegen en openbaar vervoer. Onbetaald parkeren op de openbare weg is mogelijk of in een van de twee garages behorende bij de woning.

Clausule
Ouderdomsclausule
Asbest clausule

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.