Ohmstraat 13

Ohmstraat 13

€ 449 000
Onder bod
Ohmstraat 13
1171 BN BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
120 m²
Perceeloppervlakte: 
238 m²
Bouwjaar: 
1967

Wat een ruimte biedt deze gedateerde twee-onder-een-kapwoning met garage!
Het woonhuis ligt in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Badhoevedorp.
De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer, vier slaapkamers, zonnige achtertuin en een ruime garage.

Entree
Hal met vaste trap naar de eerste verdieping. In de hal is de meterkast (glasvezel aanwezig), aparte toiletruimte en een bergruimte onder de trap en tevens toegang tot de woonkamer en de keuken.
De ruime lichte woonkamer heeft een houten vloer en kastruimte.
In de woning zit een basic keuken met lichtgrijze kastjes en een wit aanrechtblad met toegang tot de zeer diepe en zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer en een aparte wasruimte.
De gedateerde badkamer is bruin/beige betegeld en heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Met een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met een ruime overloop waar de CV is gesitueerd en veel bergruimte is. Op deze verdieping is de vierde slaapkamer met aan de achterzijde een dakkapel wat zorgt voor veel daglicht.

Tuin
De zeer diepe achtertuin heeft een terras, gras en beplanting en ligt op het zonnige westen. Over de gehele breedte is een elektrisch zonnescherm gemaakt. Bij de woning hoort ook een ruime garage welke is voorzien van elektriciteit.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Eigenaar is geen bewoner
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.