Ohmstraat 22

Ohmstraat 22

Verkocht
Ohmstraat 22
1171 BN BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
134 m²
Perceeloppervlakte: 
248 m²
Bouwjaar: 
1967

Wat een ruimte biedt deze uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met grote garage.
Het woonhuis ligt in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Badhoevedorp.
De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer met uitbouw, vier slaapkamers, een diepe achtertuin en een ruime garage.

Entree
Hal met vaste trap naar de eerste verdieping. In de hal is de meterkast, aparte toiletruimte en een bergruimte onder de trap en tevens toegang tot de woonkamer en de open keuken.
In de ruime, lichte en uitgebouwde woonkamer ligt een houten vloer. Door middel van de openslaande deuren betrek je de tuin gemakkelijk bij de woonkamer. Aan de zijkant van de woning kan ook nog worden uitgebouwd om de woning te vergroten.
De woning heeft een ruime keuken (2008) met crème kleurige kastjes en een grijs aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een combi-oven, inductie kookplaat, vaatwasser, koel/vries combinatie.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft drie slaapkamers en twee badkamers.
Aan de achterzijde van de woning ligt een ruime slaapkamer en aan de voorzijde bevinden zich nog een ruime slaapkamer en een slaapkamer van een kleiner formaat.
De gedateerde badkamer is bruin/beige betegeld en heeft een ligbad, wastafel, toilet. De raampartij zorgt voor natuurlijke ventilatie in deze badkamer en tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine gemaakt. De tweede kleine badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping
Met een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met een ruime overloop waar de CV ketel is gesitueerd en waar veel bergruimte is. Deze verdieping heeft een vierde slaapkamer met aan de achterzijde een dakkapel wat zorgt voor veel daglicht. Tevens is er nog een aparte bergruimte gecreëerd.

Tuin
De diepe zonnige achtertuin ligt op het zonnige zuidoosten. Bij de woning hoort ook een ruime garage welke is voorzien van een elektrisch bedienbare deur.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij winkels, diverse basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar. Er is goede gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg voor en nabij de woning.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Eigenaar is geen bewoner
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg, kan spoedig

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.