Pa Verkuijllaan 119

Pa Verkuijllaan 119

Verkocht onder voorbehoud
Pa Verkuijllaan 119
1171 EC BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
59 m²
Bouwjaar: 
1960

Een modern en goed onderhouden driekamerappartement aan de groene Pa Verkuijllaan gelegen op de eerste verdieping, met twee slaapkamers, moderne keuken, nette badkamer en een zeer ruim balkon met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Dit appartement is zo te betrekken!

Je woont hier centraal ten opzichte van het gezellige centrum van Badhoevedorp, diverse uitvalswegen en sportaccommodaties. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. Parkeren kun je voor de deur, op de openbare weg.

Indeling
Entree appartementencomplex, bellenplateau, trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de centrale hal kom je binnen in de ruime gang met toegang tot de diverse vertrekken. De hal heeft een grote inbouwkast waar veel spullen kunnen worden opgeborgen, een toilet met fontein en meterkast.
De sfeervolle, lichte woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen, de overige vertrekken aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer heeft een ruime inbouwkast.
De masterbedroom is een lichte slaapkamer en biedt toegang tot de badkamer en beschikt over fraaie inbouwkasten.
De badkamer is modern en uitgevoerd met een douche (regen en handdouche) en wastafel.
De tweede slaapkamer is eveneens ruim en licht en biedt net als de masterbedroom en de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde.
De nette keuken is in 2019 geplaatst en uitgevoerd met kasten/lades in een grijs/groen kleur en heeft diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, oven, gasfornuis en een koelvriescombinatie. Er is tevens een aansluiting voor de wasmachine in de keuken. Het gehele appartement is voorzien van een mooie vloer van laminaat in een lichte kleur.

Balkon
Het balkon aan de achterzijde is ruim en heeft zicht op de gemeenschappelijke tuin. Het balkon is gelegen op het westen en hier kun je dus tot laat in de avond genieten van de zon. Het balkon is bereikbaar vanuit beide slaapkamers en de keuken. De CV ketel is gesitueerd op het balkon en in een aparte kastruimte netjes weggewerkt.

Berging
Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond (voor de fietsen ed.), en nog een extra berging op de zolderverdieping.

VVE
De servicekosten bedragen € 135,86 per maand.

Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Clausule
Ouderdomsclausule
Asbest clausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In Overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.