Parkietstraat 11

Parkietstraat 11

€ 745 000
Beschikbaar
Parkietstraat 11
1171 HT BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
6
Vloeroppervlakte: 
150 m²
Perceeloppervlakte: 
287 m²
Bouwjaar: 
1955

Prachtig uitgebouwde en compleet gerenoveerde twee-onder-één-kapwoning gelegen aan een charmante straat in Badhoevedorp. Deze karakteristieke woning is voorzien van een ruime woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, drie slaapkamers, een balkon, een garage en een vliering. De schitterende locatie ligt centraal ten opzichte van de scholen en het centrum van Badhoevedorp. Op de eigen oprit is plaats voor twee auto's. Boven de garage en op de tweede verdieping is ruime mogelijkheid voor het creëren van de vierde en vijfde slaapkamer.

Entree, zeer royale hal met beige natuurstenen tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en openslaande deuren naar de woonkamer. De woonkamer heeft een openhaard, vloerverwarming en openslaande deuren naar de achtertuin. De open leefkeuken heeft een houten aanrechtblad, 6-pits gasfornuis, inbouwvaatwasser Bosch( 2016), inbouwijskast, en inbouwkoffiezetapparaat (Miele) en inbouw hetenluchtoven (Miele). De woonkeuken geeft door middel van openslaande deuren toegang tot de voortuin.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een aanrecht met wastafel, toilet en geeft toegang tot de garage.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en een groot balkon. De grootste slaapkamer, aan de voorkant van de woning, is voorzien van op maat gemaakte kasten en inbouwspots. De tweede slaapkamer is voorzien van een wasmachine en droger-aansluiting en heeft een beige natuurstenen tegelvloer. De ruime overloop en grote slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking.

De badkamer is voorzien van een douche-stoomkabine met geluidsspeakers, twee wastafels, toilet en vloerverwarming en op maat gemaakte kasten. De vloer heeft een beige tegel en de wanden hebben een witte tegel. Vanuit de badkamer is er zowel toegang naar de gang, slaapkamer en balkon.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime derde slaapkamer. De derde slaapkamer heeft een dakkapel, inbouwspots en inbouwkasten. Op de overloop bevinden zich ruime bergkasten, waar ook de CV ketel zich bevindt.

Garage
De woning heeft een inpandige garage. De garage is voorzien van een elektrische overhead deur, vloerverwarming en geeft toegang tot de vliering. Deze vliering kan bij de woning betrokken worden, door vanuit de woning een doorgang te maken naar de vliering.

Tuin
De royale, fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een elektrisch zonnescherm. Via de tuin is er toegang tot het voetpad, welke aan de zijkant van de tuin zich bevindt.

Bijzonderheden
De gehele woning is voorzien van een B&O muziekinstallatie.

De Parkiet....
Parkieten zijn kleine papegaaiachtigen met een lange staart ten opzichte van de lichaamslengte, de grasparkiet is misschien de bekendste. Verder is de term "parkiet" een algemene aanduiding voor kleinere papegaaiachtigen uit verschillende taxonomische groepen. Als een vogel parkiet heet, wil dat niet zeggen dat hij nauw verwant is met andere vogels die parkiet genoemd worden. Wel behoren alle vogels die parkiet genoemd worden tot de orde van de papegaaiachtigen (Psittaciformes).

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.