Plesmanlaan 23

Plesmanlaan 23

Verkocht onder voorbehoud
Plesmanlaan 23
1171 EK BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
66 m²

In een rustige en groene omgeving hebben wij dit vierkamer appartement te koop.
Dit appartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig complex.

Op loopafstand liggen scholen, de bushalte en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Uitvalswegen waaronder de A9, A4 en A5 liggen op korte afstand, evenals Luchthaven Schiphol; binnen 15 minuten bereikt u Amsterdam, Haarlem en bijvoorbeeld Amstelveen.

De indeling is als volgt:
Centrale entree met brievenbussen en trappenhuis.

Indeling
Zonnige en lichte woonkamer met vrij uitzicht over een plantsoen. Vanuit de woonkamer en keuken zijn openslaande deuren naar het balkon met een zonnige zuidwest ligging.
Direct aan de woonkamer ligt een kamer die nu als ouderslaapkamer in gebruik is. Deze kamer is ook erg goed als bijvoorbeeld eetkamer te gebruiken.
In de hal bevindt zich de meterkast, garderobe en de toiletruimte (voorzien van een fonteintje).

De keuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, kastjes in de kleur grijs hoogglans en een houten aanrechtblad .

De badkamer (bereikbaar vanuit de hal) is wit betegeld en heeft een wastafelmeubel, een douchecabine en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens bevindt zich de cv-combiketel (1998) in de badkamer.

Door de hele woning (m.u.v. de kinderslaapkamer) ligt een grenen houten vloer.

Vanuit de hal zijn nog twee slaapkamers bereikbaar. De eerste slaapkamer ligt naast de woonkamer en heeft middels openslaande deuren ook toegang tot het zonnige balkon. De tweede slaapkamer heeft een deur met toegang tot het tweede balkon waar zich twee kasten bevinden.

In de onderbouw van het complex ligt nog een eigen box; ideaal voor het stallen van fietsen en dergelijke.

V.V.E.
Er is een actieve Vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen € 92,80 per maand.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Per 01 mei 2020 beschikbaar

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.