Robert Kochstraat 3

Robert Kochstraat 3

€ 575 000
Beschikbaar
Robert Kochstraat 3
1171 HZ BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
114 m²
Perceeloppervlakte: 
191 m²
Bouwjaar: 
1988

In een doodlopende en rustige straat ligt deze goed onderhouden hoekwoning met riante achtertuin.
De woning heeft een ruime en lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een dakterras en achtertuin op het zuidoosten gelegen aan een sierwater.

Indeling
Ruime hal met meterkast (glasvezel aanwezig), toiletruimte met toilet/fonteintje.
Een bijkeuken waar de wasmachine/droger zijn opgesteld en tevens een extra wasbak en een deur naar buiten.
Vanuit de hal is nog een extra kamer bereikbaar welke in gebruik is als berging.
De woonkamer is een mooie lichte ruimte door de aanwezigheid van de vele ramen. De achterzijde is voorzien van een schuifpui met toegang tot de royale achtertuin. Een gashaard in het midden van de woonkamer zorgt voor een aangename sfeer. De gehele benedenverdieping is voorzien van een lichte vloer van laminaat.
Een open moderne witte keuken met een grijs composieten werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een stoomoven, heteluchtoven (Gaggenau), 5-pits gasfornuis, vaatwasser, heet water Quooker en koelkast.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan een master bedroom met toegang tot het dakterras.
Tevens is de CV ketel in een aparte ruimte gesitueerd op deze verdieping.
De moderne badkamer heeft een witte tegel aan de wand en een antraciet grijze tegel op de vloer, een zwevend toilet, een inloopdouche met regen en handdouche, een hoekbad, een wastafel met meubel en spiegelkast en een design radiator.

Tuin
De sfeervolle achtertuin ligt op het zuidoosten en is opgebouwd uit verschillende hoogte niveaus wat een speels effect geeft. Aan het water is een terras laaggelegen in een zitkuil waar tevens een houten schuur is gebouwd waar veel spullen kunnen worden opgeborgen. Het hoger gelegen gedeelte aan de woonkamer vast heeft ook een mooi terras en er ligt een deel kunstgras in de tuin.

Ligging
De woning ligt centraal ten opzichte van winkels, scholengemeenschappen, crèches, sportaccommodaties en diverse uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10). Schiphol is op 10 minuten afstand en Amsterdam, Amstelveen en Haarlem liggen binnen handbereik.

Bijzonderheden
-Alle houten kozijnen zijn afgelopen twee jaar vervangen door kunststof kozijnen en ramen met HR++ glas.
-De ramen zijn voorzien van rolluiken.
-De bergruimte beneden was voorheen in gebruik als badkamer, alle aansluitingen zijn hiervoor nog aanwezig.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Medio mei 2022

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondeling en overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.