Rozenstraat 8

Rozenstraat 8

Verkocht onder voorbehoud
Rozenstraat 8
1171 MX BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
7
Vloeroppervlakte: 
182 m²
Perceeloppervlakte: 
282 m²
Bouwjaar: 
1990

Een zeer royale uitgebouwde hoekwoning voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, zes slaapkamers en een diepe zonnige achtertuin op het westen. Deze woning, gebouwd in 1988, bezit maar liefst 182m2 woonoppervlakte en is gelegen aan een rustige doodlopende weg in een kindvriendelijke woonwijk. De twee parkeerplaatsen op eigen terrein maken dit woonhuis compleet.

Indeling
Entree via de hal, meterkast en gerenoveerd toilet welke is voorzien van zwevend toilet en fonteintje in de kleurstelling antracietgrijs/wit.
De ruime woonkamer met een uitbouw aan de achterzijde heeft dubbele openslaande deuren naar de achtertuin en een open keuken. Deze keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar is wel aan vervanging toe.
Vanuit de uitbouw in de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken waar de wasmachine en droger aansluiting is gemaakt. Deze ruimte heeft een aparte voordeur. Via een trap bereik je de slaapkamer welke op de opbouw is gemaakt met aan beide zijde een dakkapel. Deze etage kan worden uitgebreid met een extra badkamer bijvoorbeeld.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is uitgerust met drie slaapkamers en een badkamer.
De master bedroom aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer aan de achterzijde geeft eveneens toegang tot het balkon welke gelegen is op het westen.
De derde slaapkamer op deze verdieping is zeer ruim en ligt aan de voorzijde van de woning.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
De vernieuwde badkamer in de kleurstelling antracietgrijs/wit, is voorzien van een zwevend toilet, dubbele wasbak met meubel, inloopdouche met regen/handdouche, vloerverwarming en inbouw spots in het plafond. Het raam in de badkamer zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Deze verdieping heeft een ruime overloop met twee dakramen en twee slaapkamers.
Op de overloop is de CV installatie gesitueerd (2006) en tevens is er veel bergruimte d.m.v. schuifdeuren.
De twee slaapkamers op deze verdieping zijn beide voorzien van een dakkapel.

Tuin
De keurig aangelegde diepe en brede achtertuin ligt op het zonnige westen en heeft een achterom. In de tuin staat een ruime schuur voorzien van water en elektra. Aan de woning vast is een overkapping gemaakt met een elektrisch bedienbaar scherm zodat er altijd een plek is om in de schaduw of droog te zitten.
Aan de voorzijde van de woning kunnen twee auto's worden geparkeerd. De voortuin is tevens keurig aangelegd en betegeld en er is een aansluiting voor het laden van een elektrische auto.
Zowel de voor- als de achterzijde van de benedenverdieping zijn voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Ligging
De Rozenstraat ligt in een rustige wijk die slechts door een brug over de Ringvaart wordt gescheiden van Amsterdam. Het dorpscentrum ligt op loopafstand en Badhoevedorp is ruim voorzien van faciliteiten. Zo zijn er meerdere lagere scholen, crèches, verenigingen en sportclubs.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg, kan spoedig

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.