Sloterweg 81 0102

Sloterweg 81 0102

€ 695 000
Beschikbaar
Sloterweg 81 0102
1171 CH BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
185 m²
Bouwjaar: 
1998

Midden in het centrum van Badhoevedorp ligt dit unieke vijfkamer hoekappartement op de begane grond met terras voorzien van uitzicht over de prachtige vijverpartij. Oorspronkelijk waren dit twee appartementen welke zijn samengevoegd tot één appartement.
Hierdoor heeft het appartement een woonoppervlakte van maar liefst 185 m², dit is exclusief de twee externe bergingen. Het appartement wordt verkocht inclusief twee eigen parkeerplaatsen op het parkeerterrein welke is afgesloten door een slagboom.

Indeling
Centrale hal met bellentableau, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis, lift en inpandige bergingen. Tevens bevinden zich hier de beide meterkasten van het appartement.

Appartement
Ruime hal met videofoon, cv-kast, en aparte toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje.
De woonkeuken bevindt zich centraal in het appartement en is modern uitgevoerd. Deze beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een vaatwasser, koelkast en een groot rvs-gasfornuis met oven. De riante woonkamer met schuifpui naar het terras.
De woonkamer, keuken en hal hebben een plavuizen vloer in de kleur antraciet grijs en deze is voorzien van vloerverwarming.
Vanuit de woonkeuken bereik je via de gang de eerste slaapkamer, vervolgens de tweede en derde slaapkamer en een ruime inloopkast.
De masterbedroom heeft toegang tot de moderne luxe badkamer. Deze is betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, zwevend toilet (aangepast) en een douchecabine ( deze is rolstoel toegankelijk).
De twee kleinere slaapkamers zijn op dit moment in gebruik als kinderslaapkamer.
Gezien dit oorspronkelijk twee appartementen waren heeft men vanuit de woonkamer toegang tot een tweede hal met eveneens een entree, videofoon en een tweede cv-kast. Hier bevindt zich een ruimte die als logeerkamer gebruikt kan worden en een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Deze ruimte is momenteel in gebruik als waskamer en bergruimte.

Het terras bevindt zich op het westen en heeft vrij uitzicht over de vijver. Tevens is er toegang tot de gezamenlijke tuin.
Op het terras is buitenverlichting, elektra en een wateraansluiting aanwezig. Het terras is bereikbaar via een schuifpui vanuit de woonkamer en vanuit de slaapkamer.

Parkeren
Het appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

Locatie
Het appartementencomplex is gebouwd in 1998 en is zeer goed onderhouden.
Het complex is gelegen aan de Sloterweg met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand.
Badhoevedorp heeft veel te bieden zoals diverse sportaccommodaties, zorgfaciliteiten en deze zijn uitstekend te bereiken op loop en/of- fietsafstand.
Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar door de provinciale wegen en de snelwegen zoals de A1, A3, A4, A5 en A9.

Bijzonderheden
- Dit appartement is geheel levensloop bestendig. Hiervoor zijn diverse voorzieningen en aanpassingen gedaan.
- Beiden appartementen hebben een eigen cv-ketel (type Nefit HR 2011) welke beiden in gebruik zijn.
- Alle kamers hebben eigen UTP-bekabeling.

Vereniging van Eigenaren Sloterweg / Keizersweg
Servicekosten
De servicekosten voor dit appartement bedragen in totaal € 323,- per maand. Dit is inclusief de twee bergingen en parkeerplaatsen.

Onderhoud
Het complex en het appartement verkeren zowel binnen als buiten in een goede staat van onderhoud

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst.

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.