Sloterweg 99 c

Sloterweg 99 c

€ 275 000
Beschikbaar
Sloterweg 99 c
1171 CJ BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
61 m²
Bouwjaar: 
1960

Een modern, goed onderhouden en licht driekamerappartement midden in het centrum van Badhoevedorp.
De woning is helemaal van nu en zo te betrekken. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, heeft twee slaapkamers, moderne keuken, badkamer, twee balkons en een eigen berging.

Indeling
Derde verdieping: entree in een ruime hal, meterkast. Een vernieuwde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje betegeld met wit en antraciet grijze tegels.
In het hele appartement ligt een mooie PVC vloer in een houten visgraat motief en alle wanden zijn keurig glad gestuukt.
De woonkamer is een lichte ruimte met een balkon aan de voorzijde met een vrij uitzicht.
De keuken is vernieuwd en heeft witte kasten en een mooi zwart granieten werkblad. Alle inbouwapparatuur in de keuken is van het merk AEG; vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met afzuiging en een koel/vries combinatie. De CV-ketel is keurig in een kast in de keuken weggewerkt.
Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.
Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot de moderne badkamer, voorzien van een inloopdouche met regendouche/handdouche, wastafel met meubel en een designradiator. Er is een klein raam in de badkamer waardoor natuurlijke ventilatie mogelijk is.
De masterbedroom ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een TV-aansluiting.
Aan de achterzijde van het appartement ligt de tweede slaapkamer, waar nu de aansluiting voor de wasmachine en de droger is gemaakt.

Bij het appartement hoort ook een berging en deze is gelegen aan de achterzijde van het gebouw.
Je kunt de auto gratis parkeren achter het complex en in de directe omgeving.

VVE
De maandelijkse servicekosten bedragen € 88,-.

Omgeving en bereikbaarheid
Je bevindt je hier op korte afstand van Amsterdam en toch absoluut in een dorpse sfeer. De woning is gelegen in het winkelcentrum met buurtwinkels, speciaalzaken en de markt op de woensdag. Sportfaciliteiten zijn er voldoende: denk aan het zwembad, meerdere sportscholen, een tennisvereniging en hockey- en voetbalvelden.
Met de auto ben je binnen enkele minuten bij alle belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en A10. Buslijn 145 en 192 brengt je met directe verbinding naar Schiphol en de binnenstad van Amsterdam.

Verkoop en overdracht

Oplevering
Medio mei 2022

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondeling en overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.