Spechtstraat 4

Spechtstraat 4

€ 1 500 000
Onder bod
Spechtstraat 4
1171 SV BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
7
Vloeroppervlakte: 
195 m²
Perceeloppervlakte: 
377 m²
Bouwjaar: 
1938

**This property is sold by a certified MVA expat broker**For English translation see below Dutch text**

Met trots presenteren wij dit half vrijstaand herenhuis dat één en al luxe ademt, voorzien is van bijzondere details en afgewerkt is op het hoogste niveau.

Deze karakteristieke jaren ’30 woning biedt u alles waar u van droomt. Wij laten u graag in een persoonlijke rondleiding alles van deze bijzondere hoekwoning in één van de mooiste straten van Badhoevedorp zien.

De volledig gemoderniseerde woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 195 vierkante meter en is recent gerenoveerd zodat u deze direct kunt betrekken.
Met een ruime woonkamer, luxe open keuken, vijf slaapkamers en drie badkamers is deze woning uitermate geschikt voor een groot gezin.

Begane grond
Entree in een ruime hal met marmeren vloertegels, toiletruimte met een zwevend toilet/fontein (warm en koud water). Via de op maat gemaakte zwart stalen deuren betreed je de ruime woonkamer voorzien van een sfeervolle gashaard met een schouw van Calacatta marmer. Op de vloer ligt een brede eikenhouten visgraat vloer. Er is een extra hal met garderobekasten en de eerste meterkast van de woning.

De woonkamer gaat over in een royale en luxe leefkeuken met een loopdeur en openslaande deuren naar de achtertuin.
De sfeervolle Bulthaup keuken is van alle gemakken voorzien en uitgevoerd met apparatuur van Gaggenau;
- Extra brede koelkast en vriezer (74 cm) met ijsblokjesmachine
- Koffiemachine
- Vacumeerlade
- Twee warmhoudlades
- Combi-magnetron
- Combi-stoomoven
- Quooker
- Wijnklimaatkast
- Inductiekookplaat en Guttman afzuigsysteem

De lades in de keuken zijn elektrisch bedienbaar. Het blad van het kookeiland is van Calacatta marmer gemaakt en de kasten en lades zijn in de kleur Leem uitgevoerd.
Naast de keuken is een bijkeuken met inbouwkasten en een aansluiting voor een wasmachine en droger.
Vanuit de leefkeuken is er toegang naar een gang voorzien van inbouwkasten naar de aanbouw (2023). Deze ruimte is voorzien van een badkamer, toilet, keuken en voor meerdere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld een gastenverblijf voor vrienden en familie, au-pair, speelruimte of kantoor/praktijk aan huis. De ruimte is via een eigen opgang te bereiken en voorzien van marmeren vloertegels, elektrische vloerverwarming, inbouwspots en een airco. De elektrisch te openen lichtkoepel in het dak zorgt voor extra daglicht.
De ruimte staat eveneens in verbinding met de tuin door een schuifpui. Het marmeren keukenblok heeft een wasbak en de badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen/handdouche en zwevend toilet. Deze extra ruimte is nu in gebruik als relaxruimte.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een walk-in closet en een badkamer.
De eerste kamer aan de voorzijde is nu in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook als slaapkamer worden gebruikt. Een karakteristiek detail in deze kamer is het ronde raam.
De master bedroom is van alle comfort voorzien. De kamer heeft een airco, openslaande deuren naar het balkon en een badkamer ensuite welke kan worden afgesloten met een schuifdeur.
De ruime luxe badkamer heeft een jacuzzi, dubbele wasbak, inloopdouche (regen/handdouche), toilet, designradiator, inbouwspeakers (Bang & Olufsen) en is voorzien van elektrische vloerverwarming.
Aansluitend aan de badkamer is een zeer ruime walk-in closet wederom voorzien van inbouwspeakers (Bang & Olufsen). Deze ruimte is af te sluiten met een tweede schuifdeur welke is voorzien van een passpiegel.
De gehele eerste verdieping is voorzien van een eikenhouten visgraat vloer. Alle wanden zijn glad gestuct en het plafond is door de gehele woning voorzien van een strakke stuc lijst.

Tweede verdieping
Deze verdieping is voorzien van twee dakkapellen en heeft twee identieke slaapkamers, beide met inbouwkasten, airco en rolluiken. Ook op deze verdieping ligt een prachtige eikenhouten visgraat vloer. De badkamer op de tweede verdieping heeft een inloopdouche (regen en handdouche), wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming.
Op de overloop bevindt zich een afgesloten kast waarachter de cv-ketel van Nefit (2018) is gesitueerd.

Tuin
De tuin rondom het huis is gelegen op het zuidwesten waar je volop kunt genieten van de zon en groene omgeving. Het is een ideale plek voor zomerse barbecues of ontspannen etentjes. De achtertuin is volledig omheind met een hekwerk voorzien van groene hedera. De hardstenen tegels zijn maar liefst 1 x 1 meter. De voor- en achtertuin zijn voorzien van verlichting en de voortuin kent tevens een automatisch besproeiingssysteem voor het gazon. Er zijn twee buitenkranen en verschillende stroompunten. Verder is de gehele tuin voorzien van automatische verlichting.
De ruime garage (14 m2) is voorzien van verwarming (CV) en een fontein met warm en koud water. Boven de gehele garage en aanbouw bevindt zich een zolder/vliering welke voor opslag kan worden gebruikt. Het dak is voorzien van 15 zonnepanelen. Tevens bevindt zich in de garage de tweede meterkast van de woning. Voor de garage is er plek om een auto te parkeren op de eigen oprit welke is afgesloten door een poort.

Bijzonderheden
-Volledig gemoderniseerde woning (1938) met karakteristieke details
-Het gehele huis is op het hoogste niveau afgewerkt
- De luxe Bulthaup keuken is voorzien van Gaggenau apparatuur
- Deze ruime woning heeft vijf slaapkamers, drie badkamers en vier toiletten
- Vloerverwarming op de gehele benedenverdieping en in alle badkamers
- Airconditioning in alle slaapkamers, woonkamer en aanbouw
- Wateronthardingssysteem aanwezig
- Inbouwverlichting plafond gehele woning
-Gehele gevel is gereinigd in 2018

De woning is voorzien van een uitgebreid Domotica systeem. Al deze technische installaties zijn geautomatiseerd en per ruimte via schakelaars op de muur als met een smartphone of tablet te bedienen;
- Klimaat (inclusief verwarming en airco woonkamer)
- Raambekleding
- Verlichting (binnen en buiten)
- Alarminstallatie
- Intercomsysteem
- Geluidsinstallatie
- Camera’s

De woning is centraal gelegen in een rustige straat met vrij uitzicht op een groen veld. Tevens is er een speeltuin op wandelafstand en ook alle andere faciliteiten zoals scholen, winkels, sporten en openbaar vervoer zijn op korte afstand. Ook Amsterdam is via de nabijgelegen brug gemakkelijk bereikbaar.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

***************************************************************************************************
We proudly present this semi-detached mansion that exudes luxury, features special details and is finished to the highest level.

This characteristic 1930's house offers you everything you dream of. We would be happy to show you everything about this special corner house in one of the most beautiful streets of Badhoevedorp in a personal tour.

The completely modernized house has a living area of no less than 195 square meters and has recently been renovated so that you can move into it immediately.
With a spacious living room, luxurious open kitchen, five bedrooms and three bathrooms, this house is ideal for a large family.

Ground floor
Entrance into a spacious hall with marble floor tiles, toilet room with a floating toilet/fountain (hot and cold water). Through the custom-made black steel doors you enter the spacious living room with an attractive gas fireplace with a Calacatta marble mantelpiece. The floor has a wide oak herringbone floor. There is an extra hall with wardrobes and the first meter cupboard of the house.

The living room transitions into a spacious and luxurious kitchen with a door and patio doors to the backyard.
The attractive Bulthaup kitchen is fully equipped and equipped with Gaggenau appliances;
- Extra wide refrigerator and freezer (74 cm) with ice maker
- Coffee machine
- Vacuum sealing drawer
- Two warming drawers
- Combi microwave
- Combi steam oven
- Quooker
- Wine climate cabinet
- Induction hob and Guttman extraction system

The drawers in the kitchen are electrically operated. The top of the kitchen island is made of Calacatta marble and the cabinets and drawers are in the color Clay.
Next to the kitchen is a utility room with fitted cupboards and a connection for a washing machine and dryer.
From the kitchen there is access to a hallway with fitted wardrobes to the extension (2023). This space has a bathroom, toilet, kitchen and can be used for multiple purposes, for example a guesthouse for friends and family, au pair, play area or home office/practice. The room can be reached via a private entrance and is equipped with marble floor tiles, electric underfloor heating, recessed spotlights and air conditioning. The electrically opening skylight in the roof provides extra daylight.
The space is also connected to the garden through sliding doors. The marble kitchen unit has a sink and the bathroom has a walk-in shower with rain/hand shower and floating toilet. This extra space is now used as a relaxation area.

First floor
On this floor there are two bedrooms, a walk-in closet and a bathroom.
The first room at the front is now used as an office space, but can also be used as a bedroom. A characteristic detail in this room is the round window.
The master bedroom is equipped with every comfort. The room has air conditioning, patio doors to the balcony and an ensuite bathroom which can be closed with a sliding door.
The spacious luxurious bathroom has a jacuzzi, double sink, walk-in shower (rain/hand shower), toilet, design radiator, built-in speakers (Bang & Olufsen) and has electric underfloor heating.
Adjacent to the bathroom, a very spacious walk-in closet is again equipped with built-in speakers (Bang & Olufsen). This space can be closed off with a second sliding door which is equipped with a full-length mirror.
The entire first floor has an oak herringbone floor. All walls are smoothly plastered and the ceiling has a sleek plaster frame throughout the house.

Second floor
This floor has two dormer windows and two identical bedrooms, both with fitted wardrobes, air conditioning and shutters. There is also a beautiful oak herringbone floor on this floor. The bathroom on the second floor has a walk-in shower (rain and hand shower), sink, toilet and electric underfloor heating.
On the landing there is a locked cupboard behind which the Nefit central heating boiler (2018) is located.

Garden
The garden around the house is located on the southwest, where you can fully enjoy the sun and green surroundings. It is an ideal place for summer barbecues or relaxed dinners. The backyard is completely fenced with a fence with green hedera. The bluestone tiles are no less than 1 x 1 meter. The front and back gardens have lighting and the front garden also has an automatic irrigation system for the lawn. There are two outside taps and several power points. Furthermore, the entire garden is equipped with automatic lighting.
The spacious garage (14 m2) has heating (central) and a fountain with hot and cold water. Above the entire garage and extension there is an attic/loft which can be used for storage. The roof is equipped with 15 solar panels. The second meter cupboard of the house is also located in the garage. In front of the garage there is room to park a car on the private driveway, which is closed by a gate.

Particularities
-Completely modernized house (1938) with characteristic details
-The entire house is finished to the highest level
- The luxurious Bulthaup kitchen is equipped with Gaggenau appliances
- This spacious house has five bedrooms, three bathrooms and four toilets
- Underfloor heating on the entire ground floor and in all bathrooms
- Air conditioning in all bedrooms, living room and extension
- Water softening system available
- Recessed ceiling lighting throughout the house
-Entire facade was cleaned in 2018

The house is equipped with an extensive home automation system. All these technical installations are automated and can be operated per room via switches on the wall or with a smartphone or tablet;
- Climate (including heating and air conditioning in the living room),
- Window coverings,
- Lighting (indoor and outdoor)
- Alarm system
- Intercom system
- Sound system
- Cameras

The house is centrally located in a quiet street with an unobstructed view of a green field. There is also a playground within walking distance and all other facilities such as schools, shops, sports and public transport are also a short distance away. Amsterdam is also easily accessible via the nearby bridge.

Sale and transfer

Movable property
According to list

Delivery
In consultation

Purchase deed and notary
An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. There is only a legally valid purchase agreement if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. The buyer must appoint a notary within a radius of 15 km of the object offered for sale within two working days after reaching the oral agreement regarding the purchase price and the conditions, so that the deed of sale can be signed no later than 1 week after this oral agreement. . If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to appoint one.