Stevinstraat 11 13

Stevinstraat 11 13

Verkocht onder voorbehoud
Stevinstraat 11 13
1171 XW BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
vrijstaande woning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
215 m²
Perceeloppervlakte: 
1.275 m²

Uniek in Badhoevedorp! Deze woning biedt door het enorme perceel van maar liefst 1275 m2 eigen grond ontzettend veel mogelijkheden. Hierbij valt onder andere te denken aan het moderniseren van de huidige woning, het bouwen van een nieuwe vrijstaande woning of een nieuwe 2-1 kapwoning bouwen waar u in de ene helft heerlijk zelf gaat wonen en de andere helft doorverkoopt. Het is mogelijk om het perceel op te delen in drie aparte percelen (het geheel bestaat uit drie kadastrale nummers). Graag maken wij een afspraak voor een bezichtiging zodat u de mogelijkheden met eigen ogen kunt gaan bekijken.

Indeling
Hal, voorzien van meterkast, garderobe en zwevend toilet met fontein. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de bijkeuken.
De royale lichte woonkamer is voorzien van een lichte plavuizenvloer, vloerverwarming, openhaard en dubbele openslaande deuren naar een heerlijk ruim zonnig terras met zonneschermen aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkeuken. De keuken heeft een laminaatvloer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, welke is voorzien van een was- en drogeraansluiting.

Eerste verdieping
Via de trap aan de achterzijde van de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. De royale overloop met vloerbedekking geeft toegang tot een bergvliering, badkamer, toilet en vier slaapkamers waarvan drie aan de achterzijde met een dakkapel. Twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, één van linoleum en één vloerbedekking. De zeer ruime badkamer beschikt over een bubbelbad, dubbele wastafel en separate douche. De tegels zijn licht beige gecombineerd met wit.

Tuin
De zeer ruime tuin heeft een achtertuin, zijtuin en voortuin. De tuin biedt door zijn grootte op ieder moment van de dag wel een plekje in de zon.

Berging
Naast de woning in de achtertuin bevindt zich een berging/ schuur. Deze is voorzien van elektra.

Omgeving
Dit woonhuis is gelegen op loopafstand van het centrum van Badhoevedorp, waar u terechtkunt voor uw dagelijkse maar ook uw luxe boodschappen. Centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en 10 minuten vanaf Schiphol.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Clausules
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelingen overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelingen overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.