Thomsonstraat 150

Thomsonstraat 150

€ 340 000
Beschikbaar
Thomsonstraat 150
1171 ZK BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
97 m²
Bouwjaar: 
1985

Ruime vierkamer maisonette woning gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping van dit rustig gelegen kleinschalige complex aan de Thomsonstraat. De woning heeft een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een royaal balkon met vrij uitzicht.

Entree in de gang met een toiletruimte en vernieuwde meterkast.
De woonkamer heeft een schuifpui welke toegang geeft tot het ruime en zonnige balkon. Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbare zonwering. In de woonkamer ligt tapijt in een lichte kleur.
De open keuken in een L-vorm heeft kasten/lades in kersenkleur en een grijs aanrechtblad. Ook is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, oven, gasfornuis en een koel/vries combinatie.
De CV installatie is gesitueerd in de keuken en netjes in een kast weggewerkt. Op de vloer ligt laminaat in een kersenkleur.

Eerste verdieping
Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers en een badkamer.
De badkamer heeft een ruim ligbad en een wastafel met meubel. Door de aanwezigheid van een raam is natuurlijke ventilatie mogelijk. De betegeling is crème wit met een terra kleur.
De masterbedroom heeft twee dakramen en een vaste kastenwand over de gehele breedte.
Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping
Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op de overloop is een wasruimte gemaakt met de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De slaapkamer heeft een groot dakraam wat zorgt voor veel daglicht en er is een airco aanwezig.

Berging
De berging die bij de woning hoort is gelegen op de begane grond.

VVE
De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedragen 82,50 euro.

Deze maisonnette ligt op wandelafstand van het centrum van het dorp, de scholen, sportaccommodaties, het zwembad, de vernieuwde kinderboerderij bij het nieuwe dorpshuis en het openbaar vervoer. Amsterdam ligt op ongeveer 25 minuten fietsen en Schiphol is in ongeveer 20 minuten per fiets bereikbaar via de binnenwegen, evenals het Amsterdamse bos. De aansluitingen naar de snelwegen A4, A5, A9 en A10 liggen binnen een paar autominuten. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Verkoop en overdracht

Oplevering
Medio mei 2022

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondeling en overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.