Thomsonstraat 30

Thomsonstraat 30

€ 275 000
Onder bod
Thomsonstraat 30
1171 ZB BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
2
Vloeroppervlakte: 
58 m²
Perceeloppervlakte: 
58 m²
Bouwjaar: 
1985

Modern twee kamer appartement voorzien van een ruim balkon dat zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt en een berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex. Het complex is rustig gelegen in de nabijheid van nog enkele vergelijkbare kleinschalige appartementencomplexen. In de omgeving bevinden zich winkels, diverse scholen en recreatie- en sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid via uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. Goede gelegenheid tot onbetaald parkeren nabij de woning.

Indeling
Entree: hal met inbouwkasten met daarin de CV ketel, meterkast (glasvezel aanwezig), en extra opbergruimte.
Vanuit de ruime en lichte woonkamer heb je toegang via een schuifpui tot het ruime balkon waar je tot in de middag kunt genieten van de zon.
De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur als een combi-oven, gasfornuis, afzuigkap en een gezellige eetbar.
De ruime slaapkamer is voorzien van een lichte vloerbedekking, heeft een vaste kastenwand en een kast waar de wasmachine en de droger aansluiting zijn gemaakt.
De ruime badkamer (de oorspronkelijke toiletruimte met voorportaal is bij de badkamer getrokken) is uitgevoerd met inloopdouche, groot wastafelmeubel, designradiator en een zwevend toilet. Het plafond is voorzien van inbouwspots.

Door het gehele appartement ligt een vloer van laminaat in een donker kleur.

Balkon
Het ruime balkon is voorzien van houten vloerdelen.
Het appartement beschikt over een eigen externe berging op de begane grond van het complex.

Vereniging van Eigenaars Stevinstraat 10. De servicekosten bedragen € 63,- per maand.

Verkoop en overdracht

Oplevering
In overleg

Clausule
Eigenaar is geen bewoner

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondeling en overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.