Thomsonstraat 84

Thomsonstraat 84

€ 249 000
Onder bod
Thomsonstraat 84
1171 ZG BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
2
Vloeroppervlakte: 
58 m²
Bouwjaar: 
1984

Altijd al een appartement willen hebben met een grote zonnige tuin? Dan moet u direct een bezichtigingsafspraak met ons maken! Dit prachtige moderne tweekamerappartement is helemaal af en zo te betrekken.

Indeling
Entree: hal met kast met de CV ketel, meterkast (glasvezel aanwezig), kasten met extra bergruimte en een garderobe.

Er is een aparte toiletruimte waarin ook de aansluiting voor een wasmachine en een droger is gemaakt.

Vanuit de woonkamer heb je zicht op de prachtige zonnige tuin.
De luxe keuken heeft witte hoogglans kastjes en een gespikkeld grijs aanrechtblad van gebrand graniet. Verder heeft de keuken diverse luxe inbouwapparatuur; een 5-pits gasfornuis met dubbele oven (Fratelli Onofri), een weggewerkte afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een aparte vriezer. Er is een extra blok met kastruimte gemaakt met dezelfde witte hoogglans kleur.

Aan de slaapkamer vast zit ensuite de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, designradiator, wasbak en heeft antraciet grijze tegels.

Door het gehele appartement ligt een antraciet grijze tegelvloer.

Tuin
De zonnige tuin met eigen achterom ligt op het zuiden en is volledig betegeld.
Het appartement beschikt ook nog over een eigen externe berging wat praktisch naast het appartement gelegen is.

De woning is rustig gelegen in de nabijheid van vergelijkbare kleinschalige appartementencomplexen. In de omgeving bevinden zich winkels, diverse scholen en recreatie- en sportmogelijkheden. Goede bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen. Er is goede gelegenheid tot (onbetaald) parkeren in de directe omgeving van de woning op de openbare weg.

Vereniging van Eigenaars Stevinstraat 12, Thomsonstraat 84 t/m 100.
De servicekosten bedragen € 38,50,- per maand.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelingen overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.