Van 't Hoffstraat 12

Van 't Hoffstraat 12

€ 495 000
Onder bod
Van 't Hoffstraat 12
1171 AR BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
123 m²
Perceeloppervlakte: 
172 m²
Bouwjaar: 
1960

Deze goed onderhouden eengezinswoning is gelegen in een rustige straat op loopafstand van het gezellige centrum van Badhoevedorp. De woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, ruime moderne badkamer en een diepe, zonnige achtertuin met een vrijstaande stenen berging.

Begane grond
Entree in de hal met meterkast, de trapkast en de vernieuwde toiletruimte (zwart betegeld) met een zwevend toilet en een fonteintje.
De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de schuifpui aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van airconditioning. In de woonkamer ligt een mooie houten vloer.
De moderne open keuken is voorzien van een koel/vries combinatie, vaatwasser en heeft kasten en lades in een witte hoogglans kleur met een grijs aanrechtblad. Op de vloer in de keuken liggen tegels in een houtlook.

Eerste verdieping
Via een vast trap welke door upstairs is gerenoveerd met donkerbruine/witte treden bereik je de eerste verdieping.
Deze verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.
Aan de achterzijde ligt de masterbedroom welke is voorzien van airconditioning, een vast kast en een tv-aansluiting. De voorzijde heeft een ruime slaapkamer met een vaste kast en een kleine slaapkamer met eveneens een vaste kast.
De moderne vernieuwde badkamer heeft een zere ruime inloopdouche, wasbak met meubel en een zwevend toilet. Door de ramen is er natuurlijk licht in de badkamer en ook natuurlijke ventilatie mogelijk. De ruimte is betegeld met grote witte tegels op de muur en zwarte tegels op de vloer.
Naast de badkamer is een bergkast gelegen en er is een aparte ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.
De gehele eerste verdieping heeft een PVC vloer in een houtlook.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste houten trap. Deze verdieping heeft één slaapkamer met aan de achterzijde een dakkapel. Er is voldoende mogelijkheid om aan de voorzijde nog een dakkapel te plaatsen waardoor er op deze verdieping eventueel twee slaapkamers gemaakt kunnen worden.
Op de overloop is de CV ketel gesitueerd en tevens is er aan beide zijde voldoende bergruimte achter schuifdeuren.

Tuin
De ruime achtertuin gelegen op het zonnige zuidoosten is ontworpen en aangelegd door de bekende tuinarchitect Rob van der Linden.
Er is een ruim terras aangelegd met mooie tegels, een vijver en een aantal mooie groenperken en sfeervolle tuinverlichting. De woning heeft een eigen stenen berging voorzien van elektra.
De achterzijde van de woning is voorzien van een nieuw elektrisch zonnescherm.

Locatie
Diverse faciliteiten en accommodaties zijn zowel op loop-als op fietsafstand bereikbaar zoals; verschillende winkels aan de Sloterweg, basisscholen, het zwembad en de tennisbanen. De uitvalswegen A4, A9, A10 en A5 zijn de hoofdwegen rondom Badhoevedorp waardoor Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp goed en snel te bereiken zijn.

In de koopovereenkomst zal de volgende clausule worden opgenomen;
- Eigenaar is geen bewoner

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg, kan spoedig

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.