Van 't Hoffstraat 36

Van 't Hoffstraat 36

€ 495 000
Onder bod
Van 't Hoffstraat 36
1171 AR BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
105 m²
Perceeloppervlakte: 
246 m²
Bouwjaar: 
1960

Wat een leuke woning! Op loopafstand van de winkels bevindt zich deze ruime hoekwoning met garage. Onder anderen voorzien van een open haard, een open keuken, drie slaapkamers en riante tuin op het zuidoosten.
Badhoevedorp is om de hoek gelegen van Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Amstelveen.

Indeling
Entree; Binnenkomst in de hal met meterkast, trapkast en toilet met fonteintje.
De open keuken met zwarte hoogglans kastjes is voorzien van een marmer aanrechtblad met een bar waaraan je heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Verder is de keuken uitgerust met een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koel/vries combinatie.
De living aan de voorzijde van de woning heeft een verlaagd zitgedeelte en een sfeervolle open haard. Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte welke toegang geeft met een schuifpui tot de heerlijke ruime en zonnige achtertuin.
De vloer is voorzien van een tegel en in de "zitkuil" van het woongedeelte ligt vloerbedekking.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een berging.
De zeer ruime en lichte master bedroom met aansluitend de badkamer heeft een inbouwkast en een tv-aansluiting. Op de vloer ligt vinyl in een antraciet grijze kleur.
De royale badkamer heeft een ligbad, douchecabine en een wastafel met meubel. De kleurstelling is zwart/wit met op de vloer een tegel in een marmerlook.
De tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een inbouwkast en op de vloer ligt eveneens vinyl in een antraciet grijze kleur. De extra bergruimte/inloopkast op deze verdieping geeft genoeg ruimte om extra kleding op te bergen bijvoorbeeld.

Tweede verdieping
Via een vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt. De dakkapel zorgt voor veel licht in deze ruimte.
In deze derde slaapkamer is een wasbak gemaakt en zitten schotten voor veel extra bergruimte.
Op de overloop is de CV ketel netjes weggewerkt achter een deur. En tevens zijn er schuifdeuren waarachter nog veel spullen kunnen worden opgeborgen.

Tuin
De ruime achtertuin met eigen achterom is volledig betegeld met een aantal groenperken. Tevens staat achterin een jacuzzi waar je heerlijk kunt genieten tot laat in de avond. De aangebouwde garage met elektrische deur heeft ruimte om een auto te parkeren. Ook is er nog een aparte bergruimte voor het opbergen van de tuinspullen.
De achterzijde van de woning is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Locatie
Diverse faciliteiten en accommodaties zijn zowel op loop-als op fietsafstand bereikbaar zoals; verschillende winkels aan de Sloterweg, basisscholen, het zwembad en de tennisbanen. De uitvalswegen A4, A9, A10 en A5 zijn de hoofdwegen rondom Badhoevedorp waardoor Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp goed en snel te bereiken zijn.

Clausule
Ouderdomsclausule

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Medio juli

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.