Zilvermeeuwstraat 39

Zilvermeeuwstraat 39

€ 650 000
Beschikbaar
Zilvermeeuwstraat 39
1171 DJ BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
2-onder-1-kapwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
126 m²
Perceeloppervlakte: 
303 m²
Bouwjaar: 
1930

Een karakteristieke vooroorlogse twee-onder-één-kapwoning, gelegen in één van de meest geliefde straten van Badhoevedorp. De woning beschikt over vier slaapkamers, een open keuken, ruime garage en een diepe zonnige tuin met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Deze charmante woning staat op een perceel eigen grond van 303 vierkante meter en is gelegen op steenworp afstand van Amsterdam, zo fietst u bijvoorbeeld in 20 minuten naar de ingang van het Vondelpark!

Entree
Ruime hal met een meterkast, kelder en een aparte toiletruimte.
De woonruimte kom je binnen door een deur met een glas in loodraam. De vloer is van maple hout en alle wanden in de kamer zijn glad gestuct. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin.
De open keuken heeft crème witte kastjes en een zwart aanrechtblad met inbouwapparatuur als een vaatwasser, combi-oven, koelkast en een 4-pits gasfornuis.
Naast de keuken is een bijkeuken waar de CV ketel is gesitueerd en de aansluiting voor een wasmachine en droger is gemaakt en tevens de mogelijkheid een extra koelkast of vriezer te plaatsen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer.
De badkamer heeft een bad, inloopdouche, wastafel, zwevend toilet en lichtspots in het plafond.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het balkon en de grote kamer aan de voorzijde heeft een vaste kast en dan is er nog een kleinere kamer aan de voorzijde van de woning. De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaten vloer.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar waar een zeer ruime slaapkamer is gemaakt met veel extra bergruimte. De ruimte heeft drie Velux dakramen wat zorgt voor extra veel lichtinval.

Tuin
Een fraai aangelegde tuin gelegen op het westen met een terras en een grote garage met zonnepanelen.
Er is mogelijkheid om op eigen terrein auto's te parkeren.

De locatie
De Zilvermeeuwstraat ligt in een rustige, in de dertiger jaren gebouwde wijk, die slechts door een brug over de Ringvaart wordt gescheiden van Amsterdam. Het dorpscentrum ligt op loopafstand en Badhoevedorp is ruim voorzien van faciliteiten. Zo zijn er meerdere lagere scholen, crèches, verenigingen en sportclubs. Dankzij goed openbaar vervoer en diverse uitvalswegen is het dorp gemakkelijk bereikbaar.

Clausules
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen;
-Ouderdomsclausule
-Asbestclausule

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelingen overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelingen overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.