Zwaluwstraat 12

Zwaluwstraat 12

€ 469 000
Beschikbaar
Zwaluwstraat 12
1171 SP BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
122 m²
Perceeloppervlakte: 
145 m²
Bouwjaar: 
1934

Een uiterst sfeervolle en karakteristieke tussenwoning met maar liefst vier slaapkamers en gelegen aan één van de gezelligste straten van Badhoevedorp. Deze jaren ’30 woning bezit nog fraaie originele details en je beschikt hier over een gebruiksoppervlakte van circa 122 m². Je woont hier in een van de mooiste straten en dat met parkeergelegenheid voor de deur!

Indeling
Entree, voorportaal met toegang tot een grote hal. Hier ligt een zwart/wit geblokte tegelvloer.
De meterkast heeft een glasvezelaansluiting. Er is een vaste trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een bergkast gemaakt. In de gang is een toiletruimte met een toilet en een fonteintje.
Via een deur kom je in de woonkamer welke is voorzien van een sfeervolle openhaard en erker.
De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin.
De kastjes in de ruime keuken hebben een lichtgele kleur. Het aanrechtblad is van steen in diverse kleuren. In de keuken zit de aansluiting voor de wasmachine. Verder is er diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, oven en een 4-pits gasfornuis.

Eerste verdieping
De eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kast. De tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft eveneens een vaste opbergkast. De derde slaapkamer aan de voorzijde is iets kleiner van formaat.
Op deze verdieping is ook nog een grote aparte bergruimte.
In alle kamers en op de overloop ligt een vloer van laminaat in een lichte kleur.
In de badkamer zit een bad met een douche erin. Er is een enkele wasbak. Op de vloer liggen zwart/witte tegels.

Tweede verdieping
Via een trap kom je op de tweede verdieping waar een grote slaapkamer/werkruimte is gemaakt. Door de dakkapel is er veel licht. Ook is er veel bergruimte door de aanwezige knieschotten.
Op deze etage ligt eveneens een vloer van laminaat in een lichte kleur.

Tuin
De tuin is gelegen op het noordoosten en heeft een eigen achterom.
In de tuin staat een stenen berging voorzien van water en electra waar ook de CV ketel is geïnstalleerd.

Ligging
De woning is gelegen in een zeer rustige en groene straat in de Vogelbuurt van Badhoevedorp en centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Badhoevedorp. De vooroorlogse buurt is ruim opgezet en mede daardoor zeer kindvriendelijk. Het huis bevindt zich gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.