Zwaluwstraat 29

Zwaluwstraat 29

€ 649 000
Beschikbaar
Zwaluwstraat 29
1171 SM BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
hoekwoning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
103 m²
Perceeloppervlakte: 
232 m²
Bouwjaar: 
1930

Karakteristieke jaren dertig hoekwoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in de leukste buurt van Badhoevedorp!
Dit woonhuis beschikt over een ruime sfeervolle woonkamer voorzien van open keuken, drie slaapkamers en een diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten, die gelegen is op een perceel van 232m2 eigen grond. Op het ruime pad naast de woning kun je gemakkelijk een auto parkeren.

De woning is gelegen in een prachtige en rustige woonwijk die ruim en groen is opgezet en daardoor zeer kindvriendelijk. Tevens bevindt het huis zich gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling
Entree: Hal met garderobe en een vaste trap naar de eerste verdieping.
De sfeervolle woonkamer met openhaard en erker heeft openslaande deuren naar de zonnige achtertuin.
In de open keuken is ook een toegangsdeur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en een koel/vries combinatie. De kastjes zijn in de kleur wit en het aanrechtblad is van graniet. De gehele benedenverdieping is voorzien van een parket vloer.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte.
Direct boven aan de trap is een deur die toegang geeft tot een ruim balkon wat uitzicht geeft over de prachtige achtertuin.
Deze gehele verdieping is voorzien van laminaat in een lichte kleur.
De eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een dakkapel aan de zijkant en een vaste kastenwand. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft ook aan de zijkant een dakkapel wat zorgt voor een fijne lichte ruimte met een vaste kastenwand.
De aparte toiletruimte heeft een zwevend toilet met fonteintje en is betegeld in de kleuren gebroken wit en terracotta.
De badkamer is voorzien van een douchecabine, wasbak en radiator en betegeld in de kleuren gebroken wit en terracotta.

Tweede verdieping
Een ruime en lichte slaapkamer met dakkapel en een aparte ruimte waar de CV ketel gesitueerd is.
De vloer is voorzien van laminaat in een lichte kleur en de knieschotten zorgen voor veel extra bergruimte op deze verdieping.

Tuin
De woning heeft een mooi aangelegde voortuin en een achtertuin welke op het zuidwesten is gelegen.
De garage is voorzien van water/elektra/verwarming en hier zijn ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger gemaakt.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.