Veldzigtlaan 82

Veldzigtlaan 82

€ 289 000
Beschikbaar
Veldzigtlaan 82
2015 CC HAARLEM
Nederland
Kamers: 
2
Vloeroppervlakte: 
40 m²
Bouwjaar: 
1965

Mooi en modern verbouwd tweekamerappartement op de 2e etage, met een zonnig balkon op het westen en uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Dit appartement is helemaal af en zo te betrekken!
Op loopafstand van NS station Overveen, 5 minuten fietsen naar hartje Haarlem, nabij uitvalswegen, bos, strand en de duinen.

Indeling

Parterre: Gezamenlijke (afgesloten) entree met lift, eigen berging, gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijke binnentuin.

Entree, in hal met toegang tot de keuken, badkamer, lichte woonkamer en de slaapkamer.
De lichte woonkamer met inbouwkast heeft een vrij uitzicht met een balkon op het westen en zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. De keuken heeft zwarte kasten en lades en is voorzien van een inbouw vaatwasser (mini), koel/vries combinatie, combi-oven en een 4-pits gasfornuis met afzuiging.
In het appartement ligt een nieuwe PVC visgraat vloer in een houtlook en alle wanden zijn glad gestuct.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, designradiator en zwevend toilet. De vloertegels zijn zwart en op de muur zit een witte tegel. De ruime slaapkamer in het appartement heeft een inbouwkast.

In het souterrain beschikt ieder appartement over een eigen berging. Deze berging is ruim genoeg om fietsen in te plaatsen.

VVE
Vereniging van eigenaren Eigen Burcht, maandelijkse service kosten €183,15 inclusief een voorschot aan stookkosten. Huismeester is aanwezig in het gebouw.

Parkeren kan in de directe omgeving met een vergunning.

Achter het dorp begint het natuurschoon van de Kennemerduinen met daarachter het gezellige strand van Bloemendaal en Zandvoort. In slechts 20 minuten fietsen geniet je hier van de vele strandtenten en de zee. Aan de andere kant fiets je binnen enkele minuten naar het bruisende centrum van Haarlem.

Om de hoek vind je de bushalte met een verbinding naar NS Station Haarlem en Zandvoort. Via NS Station Overveen ben je ook vliegensvlug in Zandvoort of bijvoorbeeld Amsterdam. De Randweg (N208) is nabij zodat je ook met de auto snel op weg bent naar de rest van Nederland.

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.