Inlaag 26

Inlaag 26

Verkocht onder voorbehoud
Inlaag 26
1161 RB ZWANENBURG
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
98 m²
Perceeloppervlakte: 
137 m²
Bouwjaar: 
1988

*** WEGENS HET OVERWELDIGENDE AANTAL BEZICHTIGINGS AANVRAGEN KAN ER VOOR DEZE WONING GEEN AFSPRAAK MEER GEMAAKT WORDEN***
De reeds aangevraagde bezichtigingen zullen in behandeling worden genomen en bevestigd. U hoeft ons niet te bellen, wij bellen U!

Deze tussenwoning met fraai uitzicht over een waterpartij ligt in een zeer kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Zwanenburg. De woning beschikt over een ruime achtertuin op het westen met een achterom, en zowel een houten als een stenen berging.

Indeling
Entree in de gang met meterkast (glasvezel aanwezig), tussenhal met een toiletruimte.
Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een prachtig uitzicht op een waterpartij.
Aan de tuinzijde bevindt zich de open keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a.: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een ruime bergkast, en toegang tot de heerlijk zonnige en diepe achtertuin.

Eerste verdieping
Via een vaste trap wordt de eerste verdieping bereikt met drie slaapkamers en een badkamer.
De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een dakraam wat zorgt voor licht en de tweede en derde slaapkamer liggen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchecabine met een regen/handdouche en een dakraam wat zorgt voor daglicht en een natuurlijke ventilatie.
De tweede verdieping heeft een vloer van laminaat.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar met op de overloop de aansluiting voor de wasmachine/droger en de CV-installatie. Verder veel schuifkasten op deze verdieping wat zorgt voor extra opbergruimte.
De vierde slaapkamer van de woning is op deze verdieping gesitueerd.

Tuin
De royale tuin gelegen op het westen is keurig aangelegd. Aan de achterzijde voorzien van een zonnescherm.
In de tuin is een houten bergruimte/schuur en tevens een stenen bergruimte/schuur.
Als u via de achterzijde de woning verlaat komt u op een grote parkeerplaats achter de woning waar voldoende gratis parkeerplek is.

Locatie
De woning is gelegen aan de buitenrand van Zwanenburg, grenzend aan de weilanden, van een zeer kindvriendelijke wijk , nabij een speelveld, basisscholen, de 'tweede' brug van Zwanenburg, nabij openbaar vervoervoorzieningen, waaronder NS-station Halfweg-Zwanenburg, buslijn 161 (Zwanenburg-Halfweg-Hoofddorp) en buslijn 80 (Zandvoort-Haarlem-Amsterdam centrum), recreatiegebied "Spaarnwoude" en uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Schiphol.

Clausule
Ouderdomsclausule

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.