Blog

Verkoopklaar maken!

20Apr 2018

De zon schijnt, ’s morgens hoor je de vogels tjilpen en de natuur wordt steeds wat kleurrijker. Ook het weekend beloofd ons tropische temperaturen, kortom een ideaal moment om je huis en tuin of balkon verkoop klaar te maken en op te fleuren met mooie kleurrijke bloemen, planten, lampionnen en kussens!

Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek geven wij je graag tips hoe jij je huis zo fantastisch mogelijk kunt presenteren. Neem contact met ons op via telefoon 020-4496979 of info@arjenketel.nl en wij plannen graag een afspraak met je in.

Zaterdag 7 april NVM OPEN HUIZEN DAG

06Apr 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Grijp dan je kans tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 7 april. Tussen 11:00 en 15:00 uur bieden deelnemende woning eigenaren je de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder afspraak op je gemak je potentiële droomwoning te bezichtigen.

Onze deelnemende woningen:
Akerpolderstraat 3C,  Amsterdam
Sloterweg 245,  Badhoevedorp
Burgemeester Amersfoortlaan 58,  Badhoevedorp
Kraayveld 33-35,  Badhoevedorp
Henry Dunantlaan 61,  Diemen

Te huur - vergaderruimte

29Mar 2018

In het centrum van Badhoevedorp (op 10 minuten rijden van Amsterdam, Schiphol en Haarlem) hebben wij een prachtige ruimte beschikbaar om te vergaderen, te flexwerken of voor seminars. Hier kun je nog gratis voor de deur parkeren en je vindt diverse horeca op loopafstand. Het design van ons kantoor is modern en toch warm en verder vind je er alles wat je mogelijk nodig kan hebben voor een goede werkdag. Heb je liever de privacy van een kantoor met een deur die je achter je dicht kan trekken? Huur dan een flexplek.

Vrolijk Pasen!

29Mar 2018

Al weken smullen we volop van chocolade-eitjes, gevuld met praline, advocaat- en hazelnoot. Knutselwerkjes sieren het prikbord, paastakken staan op de eettafel en eieren zijn kleurrijk beschilderd. Goed nieuws, het is bijna zover: de paashaas staat ook in de startblokken. Nog heel even en wij zitten weer met z’n allen, op ons paasbest, aan een traditionele paasbrunch, lunch of diner. Maar dit alles uiteraard pas nadat we fanatiek eieren hebben gezocht!

Het team van Arjen Ketel Makelaars wenst je een vrolijk Pasen!
 

Amsterdammers geven buurt gemiddeld een 7,5

12Mar 2018

In het tweejaarlijks onderzoek ‘Wonen in Amsterdam’ van de gemeente Amsterdam en de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties wordt de leefbaarheid in Amsterdam aan de hand van verschillende onderwerpen gemeten onder Amsterdammers. Het algemene buurtrapportcijfer varieert op wijkniveau van een 6,3 in Zeeburgereiland/Nieuwe Diep in Oost tot een 8,7 in de Apollobuurt in Zuid. Ruim een kwart van de 90 wijken krijgt een 8 of hoger als rapportcijfer in 2017. Sinds 2011 zijn er geen wijken meer met een onvoldoende op buurttevredenheid.

Jumping Amsterdam 2018

06Feb 2018

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. Onze hoofdstad is afgelopen weekend gastheer geweest van de mondiale top uit de dressuur- en springsport. Jumping was wederom een groot succes, met fantastische ruiters, gezellig publiek en veel amusement.

Wij makelen in de regio Groot-Amsterdam, daarom was Arjen Ketel Makelaars één van de trotse sponsoren van dit prachtige Mokumse evenement!

Wilt u uw woning ook graag verkopen of bent u op zoek naar uw droomhuis, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!

'Overheid moet rekening houden met jonge gezinnen bij beleid koopwoningen'

14Dec 2017

De overheid moet in het woonbeleid meer rekening houden met jonge gezinnen. Die bevinden zich in "een lastige positie waarbij zij hun woon- en werkwensen moeten afwegen tegen kinderopvang". Dat concluderen economen van de Rabobank dinsdag. Zij pleiten voor een integrale beleidsaanpak, waarbij meer woningen moeten worden gebouwd, lasten op arbeid worden verlaagd en kosten van de kinderopvang worden beperkt.

Pagina's