Over ons

Arjen Ketel Makelaars is een full-service makelaarskantoor, gespecialiseerd in Amsterdam en de Haarlemmermeer. Binnen het kantoor vormen resultaat en aandacht de twee pijlers van onze dienstverlening. Met het dynamische en zeer ervaren team bieden wij onze opdrachtgevers een eigentijdse en deskundige aanpak bij alle facetten van de woningmakelaardij. Wij zijn pas tevreden als het maximale resultaat is behaald.

Met ruim 25 jaar ervaring in Amsterdam en de Haarlemmermeer is Arjen Ketel Makelaars een alom gerespecteerd kantoor. In beginsel is het kantoor gespecialiseerd in het de aan- en verkoop van woningen en objecten, maar door de tijd heeft het kantoor haar dienstenverlening uitgebreid naar alle relevante en gerelateerde diensten. Zo begeleiden wij opdrachtgever bij onder meer:

  • De aan- en verkoop bemiddeling van onroerende goederen;
  • (NWWI) taxaties van onroerende goederen;
  • De aankoop begeleiding van uw onroerend goed belegging;
  • Het bouwkundig en commercieel beheer van onroerende goederen;
  • Het veilen aan de Eerste Amsterdamse onroerend goed veiling van onroerende goederen.

Arjen Ketel Makelaars is aangesloten is bij zowel de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) als de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Zo zijn en blijven wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Ook staat innovatie op het gebied van marketing hoog bij ons in het vaandel en bewegen wij telkens mee met de laatste ontwikkelingen binnen dit facet.

Tevens werkt Arjen Ketel Makelaars samen met specialisten op het gebied van het notariaat, woninghypotheken, pensioenen en verzekeringen. Door deze samenwerking zijn wij in staat u te begeleiden van het hypotheekproces tot aan de sleuteloverdracht. Voor een vrijblijvend hypotheekadvies of hypotheekberekening maken wij graag een afspraak voor u met één van deze adviseurs.

Wij zien uit naar een nadere kennismaking met u! U kunt ons bereiken via 020 – 449 69 79 en info@arjenketel.nl of loop gerust van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17.00 uur binnen bij ons kantoor aan de Sloterweg 85 F in Badhoevedorp. Indien gewenst komen we ook graag langs op uw werk of bij u thuis voor een kennismaking.

Wij hopen u voor een nadere kennismaking te mogen begroeten,

Team Arjen Ketel Makelaars

www.arjenketel.nl

Ons team

afbeelding van Arjen Ketel
Makelaar / Taxateur O.Z.

Arjen is ruim 20 jaar werkzaam in de Makelaardij en met veel plezier. In mei...

afbeelding van Davina van de Merbel
Assistent Makelaar

Na 20 jaar heeft Davina na diverse secretaresse functies in verschillende...

Onze diensten

Het taxeren van een woning is voor Arjen Ketel Makelaars een serieuze zaak omdat het eenvoudigweg altijd om veel geld gaat en de belangen groot zijn voor u. Waar wordt een taxatierapport eigenlijk voor gebruikt? Meestal wordt het rapport gebruikt voor de financiering van de door u gekochte woning.

Er staan veel huizen te koop, u zoekt er maar één. De opkomst van internet geeft u als woningzoekende de mogelijkheid zich uitgebreid te oriënteren op de huizenmarkt. Niet alleen op de woningen zelf, maar ook zijn veel tips te vinden die u in staat zouden stellen zelfstandig een woning te kopen.

Het vragen van een te lage prijs leidt tot een te snelle verkoop waarbij u uzelf tekort doet. Het behoeft geen betoog dat niemand dat zal willen. Arjen Ketel Makelaars heeft hiervoor een vrijblijvende waardebepaling en een Vergelijkende Markt Analyse tot zijn beschikking.