Over ons

Arjen Ketel Makelaars is een NVM-makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en is een ervaren en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Badhoevedorp. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze. Als NVM Makelaar hebben wij een organisatie achter ons die staat voor vakmanschap.

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het kopen, verkopen, (ver)huren en beheren van uw onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jaren lange kennis van de woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding. Voor een scala van diensten staan wij voor u klaar. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • aan- en verkoopbemiddeling van onroerende zaken
  • bemiddeling bij huur en verhuur
  • taxaties
  • waardebepalingen

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over uw wensen en onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een afspraak is zó gemaakt.

Ons team

afbeelding van Arjen Ketel
Makelaar / Taxateur O.Z.

Arjen is ruim 20 jaar werkzaam in de Makelaardij en met veel plezier. In mei...

afbeelding van Davina van de Merbel
Medewerkster commerciële binnendienst

Na 20 jaar heeft Davina na diverse secretaresse functies in verschillende...

Onze diensten

Het taxeren van een woning is voor Arjen Ketel Makelaars een serieuze zaak omdat het eenvoudigweg altijd om veel geld gaat en de belangen groot zijn voor u. Waar wordt een taxatierapport eigenlijk voor gebruikt? Meestal wordt het rapport gebruikt voor de financiering van de door u gekochte woning.

Er staan veel huizen te koop, u zoekt er maar één. De opkomst van internet geeft u als woningzoekende de mogelijkheid zich uitgebreid te oriënteren op de huizenmarkt. Niet alleen op de woningen zelf, maar ook zijn veel tips te vinden die u in staat zouden stellen zelfstandig een woning te kopen.

Het vragen van een te lage prijs leidt tot een te snelle verkoop waarbij u uzelf tekort doet. Het behoeft geen betoog dat niemand dat zal willen. Arjen Ketel Makelaars heeft hiervoor een vrijblijvende waardebepaling en een Vergelijkende Markt Analyse tot zijn beschikking.