Einsteinlaan 299

Einsteinlaan 299

Verkocht onder voorbehoud
Einsteinlaan 299
1171 VW BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
69 m²
Bouwjaar: 
1960

Een keurig onderhouden vierkamer appartement waar je zo kunt gaan wonen!
Dit vierkamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van een keurig appartementencomplex met twee balkons, drie slaapkamers en een fraai uitzicht over een groenplantsoen.

Begane grond
Afgesloten entree, centrale hal, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de inpandige bergingen. Deze gemeenschappelijke entree wordt keurig onderhouden en ziet er verzorgd uit.

Tweede verdieping
Entree, gang met garderobe, voorraadkast, meterkast, toegang tot toilet met fonteintje, de keuken, twee slaapkamers en de woonkamer.
De moderne keuken heeft witte hoogglans kasten/lades en een zwart werkblad en is voorzien van een ingebouwde vaatwasser. Aan de andere zijde van de keuken is een tweede werkblad gemaakt en kastjes. In de keuken is ook de aansluiting voor de droger en wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon van het appartement gelegen op het noordoosten.
De woonkamer is een mooie lichte ruimte en geeft toegang tot het tweede balkon op het zuidwesten.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de masterbedroom. Deze slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en een grote kledingkast en is voorzien van vloerbedekking. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de badkamer met een inloopdouche en een wastafel met meubel. De badkamer is betegeld met mooie grote witte tegels en grijze tegels.
De overige twee slaapkamers in het appartement hebben een goede afmeting en zijn beiden voorzien van vloerbedekking.
In de gang en de woonkamer ligt een lichte kleur laminaat op de vloer.

Balkon
Het appartement beschikt over twee balkons. Een daarvan is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen op het zuid-westen. Het tweede balkon is te bereiken vanuit de keuken en geleden op het noordoosten.

Berging
Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

VVE
Vereniging van Eigenaars Gebouw Einsteinlaan 289 t/m 382. De servicekosten bedragen € 123,00 per maand.

Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Locatie
De woning is gelegen in een rustige, groenrijke omgeving op loopafstand van het winkelcentrum van Badhoevedorp. In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen en recreatie-/sportmogelijkheden.
Ruime gratis parkeergelegenheid, zowel voor- als nabij het complex.
Goede bereikbaarheid via de provinciale wegen, de snelwegen A4, A9 en A10 en goede openbaar vervoer voorzieningen naar o.a. Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Clausule
Ouderdomsclausule
Asbest clausule

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
Zo spoedig mogelijk

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.